Bezig met ophalen kleur opties... Bezig met ophalen kleur opties...
TV-Dressoir Steward Island-Oakdale met twee deuren en vier laden van het merk Richmond Interiors is verkrijgbaar in diverse kleuren. Het model is leverbaar met alu of brons beslag. Tevens zijn doorgeschuurde randen voor een fraaie antieke uitstraling optioneel. In onze winkel is de keuze in uitvoeringen nog groter.

De bladen worden blank uitgevoerd. De kleur van de rest van de kast kun je zelf kiezen. In wit (RAL9010) is de levertijd slechts 2-4 weken. In de overige kleuren bedraagt de levertijd 8-12 weken.

Aanvullende Informatie - Tv-Dressoir Oakdale | 6146

Merk Richmond Interiors
Garantie 3 jaar
Materiaal Eiken, Grenen, Hout, MDF
Soft-closing Ja
ladegeleiders Ja
Breedte 200 cm
Diepte 50 cm
Hoogte 60 cm
Levertijd 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Louise van Loenhout-Rijs stelde de vraag:

Deze tv kast is 50 cm diep. Hoe diep is de ruimte achter de schuifdeuren? Ik neem aan dat deze ruimte gebruikt wordt voor bv een dvd-speler. Tevens wil ik weten of er ruimte is voor het opbergen van kabels en snoeren?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Louise, de ruimte achter de deuren van het tv-dressoir is ca. 37cm. In de achterwand van het tv-dressoir is een gat aanwezig om kabels door het te trekken.

1 Artikel(en)

TV-Dressoir Steward Island-Oakdale 6146

Gratis verzending
In diverse uitvoeringen + kleuren
Of bekijk in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat TV-Dressoir Steward Island-Oakdale 6146 elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product TV-Dressoir Steward Island-Oakdale 6146. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen