Kleuren en bekleding
Je hebt nog geen kleur gekozen

#{category_name} #{fabric_name}


#{fabric_price} #{fabric_type}
TV-meubel Bonk van het merk France is leverbaar in diverse kleuren.

Aanvullende Informatie - TV-dressoir Bonk

Merk France Furniture
Garantie 5 jaar
Materiaal Eiken, Hout
Gemonteerd Ja
Breedte 228 cm
Diepte 45 cm
Hoogte 47 cm
Levertijd 8-12 weken

Vraag en antwoord

Annuleren
Stel een vraag

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 5 september 2016 stelde Peter de vraag:

Is het mogelijk bij dit TV-Meubel Bonk van de middelste 2 lades, alleen de onderste lade echt als lade te maken of te behouden en de bovenste lade vervangen voor een open vak gedeelte. Weet niet of jullie de meubels pas echt in elkaar gaan zetten als daadwerkelijk besteld zijn. De voorkant van de lade en de railsen hoeven er niet op dan. Maar gewoon een liggende plank.

Het idee hier achter is dat ik dan heel graag in dat vak me Bose ontvanger van het surroundgeluid zou willen plaatsen. Via dat apparaat draait namelijk alles wat op de tv getoond word. Dan heb ik een afstandsbediening voor alles. Als die ontvanger in die lade zou moeten staan denk ik niet dat dit werkt met de afstandsbediening. Plus als zou je alles echt op kast gaan zetten zie je overal kabels lopen en dat wil ik absoluut niet. Met zo'n vak zit dit gelijk achter de kast verstopt allemaal.

Antwoord van Zitmaxx: Beste Peter, TV-dressoir Bonk kan ook met open vakken geleverd worden. De bovenste lade of beide laden kunnen worden vervangen door een open vak, dit veranderd de prijs niet.
Op 29 mei 2016 stelde Yvonne doding de vraag:

Ik heb op u site een tv dressoir gezien genaamd bonk Mijn vraag is deze maat 220 is deze ook kleiner te bestellen aangezien mijn ruimte beperkt is Met vriendelijke groet Y visser

Antwoord van Zitmaxx: Beste Yvonne, bij TV-dressoir Bonk is ook maatwerk leverbaar. Dus het TV dressoir is leverbaar in de afmeting van 220 cm of kleiner.
Op 16 augustus 2015 stelde Co van Vliet de vraag:

Is deze kast ook te verkrijgen met een breedte van 2 meter in de kleur patine

Antwoord van Zitmaxx: Beste C van Vliet, het is mogelijk om het TV-dressoir Bonk in een eiken Patine kleur te laten maken. Het is helaas niet mogelijk om deze kast met een breedte van 200 cm te laten maken.

3 Artikel(en)

TV-dressoir Bonk

Zoals afgebeeld
849,-
Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

Altijd bereikbaar

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat TV-dressoir Bonk elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag offerte aan

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product TV-dressoir Bonk. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen