Tuinstoelen

filter Filteren & sorteren
plus
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Ervaar het zitcomfort van onze tuinstoelen

Tuinstoelen kunnen je buitenbeleving maken en breken. Bijvoorbeeld als je vanaf je terras van je bloeiende tuin wilt genieten, of vanaf je balkon van het uitzicht. De kwaliteit van je tuinstoel kan net het verschil maken. Naast een hoog zitcomfort wil het oog ook wat. Daarom vind je bij Zitmaxx Wonen een grote diversiteit aan stoelen die niet alleen van hoogstaande kwaliteit zijn, maar ook het oog weten te strelen. Krijg alvast een indruk op onze site met uitgebreide productpagina’s en kom daarna naar onze showroom in Ter Aar. Onze medewerkers adviseren je graag en helpen je bij het maken van jouw ideale tuinstoelkeuze.

Kwaliteitsmerken die weten wat mooi is

Hartman, Kokoon Design en High Gloss: slechts een greep uit vele kwaliteitsmerken in tuinstoelen die Zitmaxx Wonen je te bieden heeft. Stuk voor stuk prachtige eyecatchers die je heerlijk ontspannen laten zitten. Hierbij is aan iedere smaak gedacht. Sowieso heb je qua kleurmogelijkheden veel te kiezen. Daarnaast tref je verschillen in vormgeving waar je u tegen zegt. Ditzelfde geldt voor de materiaalvariëteiten: kunststof, wicker en verschillende houtsoorten zoals schitterend teak.

Geef uniek accent met tuinstoelkussens

Wil je een speels kleuraccent toevoegen aan je tuinstoel? Ook daarvoor kun je bij Zitmaxx Wonen terecht. In de Havana-lijn van Hartman vind je prachtige tuinkussens in allerlei kleuren en designs. Bovendien mag je ook van Hartmans tuinkussens superieure kwaliteit verwachten. Ze zijn bestand tegen alle weersinvloeden en daarnaast ook nog eens vuilafstotend. Zelfs voor ligbedden tref je een ruime keuze in ons tuinstoelkussen-assortiment.

Lekker eten of loungen in relaxmodus

Of je nu tuinstoelen bij je tuintafel zoekt, of loungestoelen met maximaal comfort, bij ons kun je te kust en te keur. Zo is er Eetkamerstoel Curved van High Gloss om aan te eten en kun je op Hartmans Tuinstoel Boa Vista heerlijk tot rust komen. De Boa Vista tuinstoel is van natuurlijk teakhout gemaakt en heeft een Scandinavisch design. De bijgeleverde kwaliteitskussens geven je rug precies de ondersteuning die het nodig heeft.