Buitenhaarden

(6)
✓ Topkwaliteit voor de laagste prijs ✓ Uitgebreide collectie buitenhaarden ✓ Bezoek de winkel of bestel online

Wauw, wat een sfeer met Zitmaxx Wonen buitenhaarden

Met een buitenhaard weet je pas echt maximaal te genieten van je tuinbeleving. Je creëert een prachtige ambiance en voegt tegelijkertijd warmte toe. Ideaal wanneer het later op de zomeravonden wat frisser wordt. Ook geven deze haarden je de mogelijkheid om in de koudere maanden behaaglijk buiten te zitten. Ontspannend in je tuinstoel kijk je naar het schitterende vuurspel dat zich voor je afspeelt. Uiteraard voegen deze buitenhaarden ook de nodige sfeer toe wanneer je familie of vrienden hebt uitgenodigd. Gezellig rond het kampvuur maar dan in je eigen tuin. Wat wil je nog meer?

Verschillende buitenhaardstijlen

In de 15.000 m2 tellende showroom van Zitmaxx Wonen ontdek je sfeermakers van gerenommeerde haardmerken als Cosi Fires en Ruby Fires. Beide merken hebben zich toegelegd op fantastische buitenhaarden voor iedere stijl. Zo kun je kiezen voor houten varianten die een landelijke terraslook geven, of een moderne kunststofsoort in de vorm van een grote bloempot. Daarbij heb je bovendien een ruime kleurkeuze. Zelfs stenen haardzuilen en buitenhaardsilo’s kom je tegen in ons veelzijdige assortiment.

Geen vervelende brandlucht

Het mooie aan ons buitenhaard assortiment is dat je er geen vervelend ruikende geuren mee de lucht in stookt. Dat is niet alleen prettig voor jezelf, maar ook voor je buren en directe omgeving. Zo werkt buitenhaard Cosilines grijs 69 van Cosi Fires op een batterij met een elektronische ontsteking. Deze buitenhaard ontsteek je door de bedieningsknop 10 seconden lang in te duwen en naar rechts te draaien. Hiermee open je eenvoudig de gastoevoer. Wil je het vuur doven, dan draai je de bedieningsknop weer terug naar de beginstand en de gastoevoer is gesloten. Ideaal.

Perfecte combinatie: tuinhaardtafel

Naast de op zichzelf staande buitenhaarden kun je bij Zitmaxx Wonen ook kiezen voor tuinhaardtafels. Het tuintafelmerk Studio 20 heeft hier echt iets moois van gemaakt. Zeer geschikt wanneer je een wat beperktere terrasruimte hebt, of simpelweg van een efficiënte inrichting houdt. Ook binnen ons assortiment tuinhaardtafels is er volop keuze in vormgeving, materiaal- en kleursoorten.