Tuinartikelen

Product weergave 2 | 1

Vervolmaak je buiteninterieur met Zitmaxx Wonen tuinmeubelen

Tuinmeubelen kunnen je buitenbeleving op fantastische wijze completeren. Vooral wanneer je je tuinstijl op een speelse manier weet te accentueren. Bij Zitmaxx Wonen ben je hiervoor aan het juiste adres. Ons enorme assortiment tuinmeubilair is zowel op zichzelf staand als gecombineerd een lust voor het oog. Daarbij hebben we niet alleen aan de voorjaars- en zomerperiode gedacht. Ook voor de frissere maanden bieden we met onze schitterende tuinverlichting een divers keuzepallet.

Het unieke van Zitmaxx Wonen is dat je je tuinmeubelen zowel online kunt bestellen als in onze 15.000 m2 tellende showroom in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn). Op onze site kun je je voorkeuren eenvoudig filteren en op de productpagina’s vind je alles wat je wilt weten over het tuinmeubel dat je hebt geselecteerd. Daar staat eveneens weergegeven of het een webshopartikel betreft en/of je het meubelstuk ook in onze showroom kunt vinden. Bovendien is aan ieder budget gedacht. Tal van klanten verbazen zich telkens weer over onze bijzonder hoge prijs-kwaliteitverhouding.

Of je nu een trendy terrasstijl hebt of een landelijke look: voor iedere tuinstijl kun je bij Zitmaxx Wonen te kust en te keur. Moderne kunststoffen tuinmeubelen worden in ons assortiment afgewisseld met houten en natuurlijke soorten. Ook stenen en granieten tuinmeubelen vind je in onze collectie terug. Buitenbanken, tuinstoelen, tuintafels, noem maar op en je vindt het bij ons. Daarbij wordt ieder tuinmeubel gekenmerkt door hoogwaardige kwaliteit. Tuinmeubelmerken als Hartman Tuinmeubelen, Have Outdoor en Tropilex zijn slechts enkele voorbeelden hiervan.

Naast de verscheidenheid aan tuinmeubelen hebben we ook volop keuze in buitenaccessoires. Bij Zitmaxx Wonen vind je wel die ene parasol waar je naar op zoekt bent en dat geldt ook voor buitenverlichting. Een sfeervolle terrasambiance creëer je met onze spetterende buitenhaarden. Deze zijn eenvoudig in gebruik en vullen je tuinmeubelen stijlvol aan. Ook hier tref je weer louter kwaliteitsproducten voor scherpe prijzen.