Tropilex

Merklogo

Tropilex produceert prachtige hangmatten en hangstoelen. Wij geven er de voorkeur aan om zo duurzaam en eerlijk mogelijk te produceren.

Filteren & sorteren
Prijs
tot
Breedte
tot
Diepte
tot
Hoogte
tot
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Duurzame Tropilex hangmatten van hoogstaande kwaliteit

Tropilex hangmatten staan in heel Europa bekend doordat ze duurzaam geproduceerd worden. Dit betekent dat ze stuk voor stuk met de hand worden geweven en worden afgewerkt in Zuid-Amerika. Bij Zitmaxx Wonen bieden we je een ruime keuze aan deze duurzame hangproducten die bovendien van zeer hoogstaande kwaliteit zijn. Zo wordt ontspannen nog aantrekkelijker omdat je tegelijkertijd iets teruggeeft aan de wereld. Naast hangmatten kun je ook bij ons terecht voor hangstoelen van Tropilex. Datzelfde geldt voor los bevestigingsmateriaal en accessoires zoals fraai gekleurde kussens.

Tropilex hangmatten in diverse kleuren en maten

Op onze site filter je snel en eenvoudig wat jouw gewenste hangproduct mag kosten. Ook kun je selecteren welke afmetingen je voorkeur hebben. Eenmaal je selectie gemaakt, heb je volop keuze in Tropilex hangmatten in diverse kleuren en kleurcombinaties. Daardoor durven we je te garanderen dat jouw ideale hangmat er zeker tussen zit. Kies bijvoorbeeld voor mooie rustige kleuren als mocca of naturel als je tuininterieur veel aardetinten bevat. Wil je liever een eyecatcher toevoegen? Dan kun je eveneens te kust en te keur aan vrolijke kleuren en kleurcombinaties.

Hangstoelen, bevestigingsmateriaal en accessoires

Naast Tropilex hangmatten heeft Zitmaxx Wonen ook een ruim keuzearsenaal aan hangstoelen, bevestigingsmateriaal en accessoires. Ook hangstoelen zijn vandaag de dag zeer populair en komen in dezelfde veelzijdige kleurmogelijkheden als de hangmatten. De doeken zijn van hoogstaande kwaliteit en kunnen tegen een regenbuitje. Toch adviseren we je om je hangproduct zoveel mogelijk droog te houden als deze niet wordt gebruikt. Datzelfde geldt voor de accessoires zoals de Tropilex kussens. Ook deze zijn in diverse kleurmogelijkheden verkrijgbaar. En wat je keuze ook is, als lid van 1% for the Planet doneert Tropilex 1 procent van de jaaromzet aan het behoud van biodiversiteit en de natuur. Je doet dus altijd een win-winaanschaf.

Recent door jou bekeken