Tolhuijs (78)

  • Standaard 5 jaar garantie
  • 15.000 m² winkel
  • Scherpste prijzen in de markt

Lampen en wanddecoratie van Tolhuijs

Is jouw woning helemaal ingericht, maar heb je het gevoel dat er nog iets mist? Kies dan voor één van de items van Tolhuijs om jouw woning helemaal af te maken. Kies voor een opvallende lamp of voor een wandrek om zelf te vullen met accessoires. Daarnaast zijn alle spullen ook nog eens gemaakt van duurzame materialen. Restmaterialen komen in deze accessoires weer opnieuw tot leven. Bastiaan Tolhuijs is de oprichter van dit bedrijf en wil graag aan iedereen bewijzen dat er altijd nog iets moois te maken is van oude materialen. Dus wil jij je woning helemaal afmaken met de juiste accessoires die ook nog eens duurzaam zijn? Kom dan eens kijken bij Zitmaxx Wonen voor de collectie van Tolhuijs.

Unieke lampen

De lampen van Tolhuijs zijn niet eerst ontworpen en toen geproduceerd met gekozen materialen. Nee, bij dit bedrijf kijken ze eerst welke restmaterialen ze binnenkrijgen en vanuit hier bedenken zij nieuwe concepten. Wat nu lampen zijn waren dus eerst wellicht heel andere producten. Zo haal jij dus een duurzaam geproduceerde lamp in huis. De lampen zijn daarnaast ook nog eens heel opvallend en kunnen jouw interieur net dat beetje extra geven.

Fency wandrekken

Wil jij graag een accessoire in jouw woning die jij zelf kunt blijven veranderen en aanpassen op jouw interieur? Kies dan voor een Fency wandrek van Tolhuijs. Deze rekjes zijn beschikbaar in diverse afmetingen en kleuren. Het wandrek zelf bestaat uit metaal. Dit metaal komt van restmateriaal van een bedrijf dat hekwerken produceert. Op dit metalen frame worden plankjes gemaakt waarop jij je eigen spullen kwijt kunt. Kies bijvoorbeeld voor een lampje, plantjes en kaarsen. De plankjes worden gemaakt van gerecycled hout en van geperst papier. Ben jij ook helemaal weg van de manier van ontwerpen van Tolhuijs? Wil jij graag duurzame accessoires in huis? Kom langs bij onze winkel in Ter Aar!

Terug naar boven