Boomstamtafels

(109)
Sorteren op
Sorteren op

Creëer de nature look met boomstamtafels

Wauw, met een boomstamtafel geef je een bijzonder krachtige en natuurlijke uitstraling aan je interieur. De mooiste houtsoorten zijn aan het assortiment van Zitmaxx Wonen toegevoegd. Puur natuur en pure kwaliteit. Bovendien zijn deze tafels bij ons prachtig te combineren met tal van bijpassende meubelstukken. Hierdoor haal je de natuur letterlijk in huis. Door stijlvolle accenten toe te voegen met onze decoratie artikelen creëer je een schitterende unieke woonlook. In onze showroom in Ter Aar staan ze voor een groot deel voor je opgesteld, maar je kunt natuurlijk ook alvast een kijkje nemen op onze site.

Ambachtelijk vakwerk

Bij Zitmaxx Wonen ontdek je in de boomstamtafels precies wat er met ambachtelijk vakwerk wordt bedoeld. Zo is Eetkamertafel Tree van het designmerk B&B vervaardigd uit prachtig eikenhout en afgewerkt met olie. Echt een plaatje om te zien en verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren. 

Talloze combinatiemogelijkheden

De boomstamtafel is absoluut het middelpunt van je woonkamer en bij ons kun je daar nu op een veelzijdige manier omheen combineren en decoreren. Neem nu salontafel Markant Trunk van Rock Venture. Dit is een moderne tafel die is gemaakt van een houten karkas, ingelegd met plaatjes van versteend hout. Deze kun je vervolgens combineren met de Bijzettafel Markant Trunk uit dezelfde meubellijn. Uiteraard zijn er bij Zitmaxx Wonen ook tal van eetkamerstoelen en andere zitmeubelen te vinden die stijlvol te combineren zijn met onze boomstamtafels. Kies er vervolgens bijpassende accessoires bij, zoals een Ox Head Skull van By-Boo en maak zo je nature look helemaal compleet.