Bezig met ophalen kleur opties... Bezig met ophalen kleur opties...
Eettafel Scape Trunk Boomstam van het merk Country Style wordt standaard geleverd met een prachtig massief eiken boomstam blad van 4 centimeter. Het boomstam blad is beschikbaar in meerdere kleuren.

Aanvullende Informatie - Eettafel Boomstamtafel Scape Trunk

Merk Country Style
Garantie 5 jaar
Materiaal Eiken, Hout
Hoogte 77 cm
Dikte blad 4 cm
Levertijd 8-12 weken 8-12 weken 8-12 weken 8-12 weken 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)
In meerdere stoffen en uitvoeringen verkrijgbaar

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Walsma stelde de vraag:

Hoeveel diameter is de tafel. Ik ben op zoek naar een ronde tafel van 100 of 110 cm. Is eiken de enige optie of is er ook keuze uit andere houtsoorten.

Antwoord van Zitmaxx: Beste Walsma, Eettafel Scape is standaard leverbaar in het rond met een diameter van 110 cm. Eventueel kan 100 cm ook voor je gemaakt worden. Eiken is de enige mogelijke houtsoort, er zijn wel meerdere kleuren waaruit je kan kiezen.

1 Artikel(en)

Eettafel Scape Trunk Boomstam Rond

In diverse uitvoeringen + kleuren
842,-
Of bekijk in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Eettafel Scape Trunk Boomstam Rond elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Eettafel Scape Trunk Boomstam Rond. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen