Buitentafels

(34)
✓ Topkwaliteit voor de laagste prijs ✓ Uitgebreide collectie buitentafels ✓ Bezoek de winkel of bestel online

Buitentafels van topkwaliteit

Wat is er nu mooier dan op een zwoele zomeravond aan je eigen buitentafel te genieten van je tuin of het uitzicht vanaf je balkon? Dit is dan ook precies de reden waarom Zitmaxx Wonen een veelzijdige collectie aan tuintafels voor je heeft samengesteld. Net als bij de tafels voor binnen is er een ruime keuze voor ieder buiteninterieur te vinden. Veel van deze tafels staan opgesteld in onze 15.000 m2 tellende showroom in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn). Ook op onze site krijg je een uitstekende indruk van wat we je allemaal aan buitentafels te bieden hebben. Vergeet daarbij zeker niet onze aanbiedingen te bekijken op onze Outlet pagina.

Ontdek de lichtgevende tafels van Lumisky

Uiteraard kun je bij Zitmaxx Wonen te kust en te keur aan allerlei soorten buitentafels. Maar een unieke soort tafel vind je toch wel in de Tafel Table Party van het merk Lumisky. Overigens zijn deze tafels ook uitstekend in je woonkamer te gebruiken. Deze lichtgevende tafels werken op LED lampen en een batterij. Dit geeft als grote voordeel dat je vooral buiten geen hinderlijke kabels hoeft weg te werken. Daarnaast zijn deze lichttafels voorzien van een oplader en een afstandsbediening. Met de afstandsbediening creëer je zelf je gewenste lichtsfeer die helemaal past bij jouw woonstijl. Wat wil je nog meer?

Multifunctionele buitentafel

Voor de culinaire buitengenieters heeft Zitmaxx Wonen ook een buitentafel in huis die is voorzien van een heuse grilplaat. Dit is Tuintafel Etna van het merk Studio 20. Daarnaast heeft Studio 20 nog veel meer exclusieve tuintafels in de collectie die zeer gewild zijn. Zo hebben tal van tevreden Zitmaxx Wonen klanten inmiddels de Tuintafel Birmingham in de tuin staan die is vervaardigd uit graniet. Bovendien hebben we ook tal van andere materiaalsoorten in tuintafels in het assortiment, zoals hout, aluminium, metaal en teak.