Door het handzame formaat en gewicht is tafelhaard Enna een zeer divers sfeervuur voor binnen en buiten, maar ook voor in de horeca. Model Enna is zijn voorzien van een keramische brander en glasplaatjes. Brandduur ongeveer 4 à 5 uur. Dit revolutionaire product is een open haard zonder rookkanaal met een keramische brander, die brandt op een speciaal hiervoor ontwikkelde brandvloeistof. Deze brandvloeistof wordt gefabriceerd in Nederland. Door het absorberende materiaal is de brander zeer zuinig in het gebruik. De combinatie van dit unieke brandsysteem en de brandvloeistof zorgt ervoor dat deze in elke ruimte kan branden zonder het vrijkomen van rookgassen. De losse branders kunnen tevens in een bestaande haard geplaatst worden of kunnen naar eigen creativiteit op andere manieren worden toegepast. De keramische branders geven het effect van een gashaard. Dit komt doordat in feite niet de pure brandvloeistof zelf brandt, maar het gas dat ontstaat wanneer de brandvloeistof in contact komt met de lucht. Door het geleidelijk vrijkomen van het gas, is er een constante verbranding waardoor het een compleet veilig en zuinig brandsysteem is met een grote, gele vlam. De Ruby Fires Keramische brander is de veiligste in zijn soort en als enige geslaagd voor de ultieme kanteltest.

Aanvullende Informatie - Tafelhaard Bio Ethanol Enna C13 Ruby Fires

Merk Ruby Fires
Garantie 3 jaar
Breedte 28 cm
Diepte 28 cm
Hoogte 26 cm
Levertijd 3-4 weken

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 21 december 2016 stelde Ronald de vraag:

Mag deze haard op een houten tafel geplaatst worden zoals op de foto te zien is?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Ronald, Tafelhaard Bio Ethanol Enna C13 mag op een houten tafel geplaatst worden.
Op 28 september 2016 stelde Wietske de vraag:

Wat een leuke haard. Ik heb wel interesse, maar eerst paar vragen. Begrijp ik het goed dat hij gewoon los staat en overal in huis en buiten te plaatsen is? Klopt het dat je hem binnen zonder glasplaat kan gebruiken? Hoe kom ik aan de flessen bio ethanol? Waar zijn deze te koop? Wat is de prijs van de bio ethanol? Hoeveel keer kan ik de haard branden met 1 fles?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Wietske, Tafelhaard Bio Ethanol Enna C13 staat inderdaad los en is overal los te plaatsen. De glasplaat is met name voor de wind dus binnen kan hij ook zonder glasplaat gebruikt worden. Een fles Bio Ethanol gaat ongeveer 8 branduren mee en zijn hier te bestellen.
Op 30 juli 2016 stelde Marij de vraag:

Is de tafel haard enna c13 ook in een andere kleur verkrijgbaar?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Marij, deze tafelhaard is alleen in de afgebeelde kleur leverbaar.
Op 23 juli 2016 stelde M Stend de vraag:

Ik heb eigenlijk twee vragen . Horen de glasplaatjes los te zitten en gaat er een hele fles bio-ethanol van een liter in?

Heb sinds een paar dagen deze tafelhaard

Antwoord van Zitmaxx: Beste M. Stend, tafelhaard Bio Etthanol Enna C13 heeft inderdaad losse glasplaatjes, deze zijn met name voor de wind. Er gaat ongeveer een liter bio-ethanol in.
Op 1 juni 2016 stelde Karin de vraag:

Hoelang brandt deze?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Karin, als de tafelhaard Bio Ethanol Enna C13 helemaal is gevuld kan hij 4 tot 5 uur branden.

1 tot 5 van totaal 6

Tafelhaard Bio Ethanol Enna C13 Ruby Fires

Gratis verzending

135,00

109,95

Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Tafelhaard Bio Ethanol Enna C13 Ruby Fires elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Tafelhaard Bio Ethanol Enna C13 Ruby Fires. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen