Sunday (50)

  • Standaard 5 jaar garantie
  • 15.000 m² winkel
  • Scherpste prijzen in de markt

Sunday boxsprings voor de goede nachtrust

Sunday is de boxsprings expert van Nederland. Met hun ruime keuze aan modellen zorgen ze dat jij de nachtrust krijgt die je verdient. Dat doen ze door hun unieke ontwerpen waarbij je kunt kiezen uit 3 typen boxspring met bijpassende hoofdborden. Ze garanderen daarm een uitstekende slaapbeleving in een bed dat er ook nog mooi uitziet. En Sunday boxsprings koop je natuurlijk bij Zitmaxx Wonen.

Sunday weet dat een bed meer is dan om in te slapen

Natuurlijk breng je het grootste gedeelte van je tijd op een boxspring slapend door. Maar een bed is ook een plek waar je comfortabel een boek wilt lezen. Daarom heeft Sunday boxsprings ontworpen waar je heerlijk ontspannen op kunt liggen of zitten. Ook zijn er elektrisch verstelbare modellen die het zitcomfort verhogen en ideaal zijn voor als je in bed TV wil kijken.

Gemaakt van de beste materialen zodat je lang kunt genieten van je bed

Sunday Boxsprings wordt gemaakt vanuit het idee dat een bed ook een lange levensduur moet hebben. De ontwerpers van Sunday kiezen daarbij voor de samenkomst van gemak, duurzaamheid en schoonheid. Zo heb je een bed waar je lang van kunt genieten. Daarnaast levert Sunday ook handige nachtkastjes en opbergboxen die stijlvol zijn vormgegeven.

Sunday boxsprings bestel je bij Zitmaxx

Zitmaxx Wonen heeft een grote collectie van Sunday producten. Van meubels tot bedden. Alles is online te bestellen, maar we begrijpen heel goed dat je een bed ook even wilt uitproberen. Kom daarom langs in onze winkel in Ter Aar. Wij adviseren je graag over de verschillende modellen en prijsklassen. Na aankoop kan je ook makkelijk een bezorgafspraak maken en wij zorgen dat je boxspring netjes thuis wordt geïnstalleerd. Kom dus snel langs bij Zitmaxx Wonen of neem alvast een kijkje op onze site.

Terug naar boven