Bezig met ophalen kleur opties... Bezig met ophalen kleur opties...
Afmetingen

2 zits

Met afgebeelde bekleding: 299,-

2 zits (132cm bij 76cm)
76cm
132cm
Getoonde uitvoering Kies deze uitvoering

3 zits

Met afgebeelde bekleding: 349,-

3 zits (162cm bij 76cm)
76cm
162cm
Getoonde uitvoering Kies deze uitvoering
Alle uitvoeringen

Deze bank is in meerdere uitvoeringen leverbaar. Kies je uitvoering. Staat je gewenste uitvoering er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Bankstel Aafje van het merk Beach Living is verkrijgbaar in diverse kleuren, materialen en afmetingen. Bij dit bankstel zijn de zitkussens gevuld met luxe rendementschuim en afgedekt met dacron watten. De rugkussens zijn voorzien van fiberfill. De poten van Aafje zijn verkrijgbaar in drie kleuren.

Zitcomfort van dit bankstel

zacht
hard

Aanvullende Informatie - Bankstel Aafje

Merk Beach Living
Frame Hardhout
Vering Singelband
Zitvulling Luxe rendementschuim
Zitkussens Los
Rugkussens Vast
Type Poot Hout
Breedte Klik hier voor afmetingen
Diepte 76 cm
Hoogte 86 cm
Zitdiepte 52 cm
Zithoogte 45 cm
Poothoogte 23 cm
Breedte Armleuning 18 cm
Hoogte Armleuning 68 cm
Levertijd 8-12 weken 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)
In meerdere stoffen en uitvoeringen verkrijgbaar

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

mar stelde de vraag:

wat is de levertijd van de 3 zits bank

Antwoord van Zitmaxx: Beste Mar, Sofa Aafje heeft een levertijd van 8 - 12 weken, dit geldt voor alle opstelling van deze bank.
m. stelde de vraag:

Ik denk dat er een fout op de site staat. Sofa Aafje en Bankstel Aafje laten bij afmeting -getoonde product- beide op de site 132 cm breedte zien. Het aantal knopen in de rugleuning verschilt wel degelijk op de plaatjes. Welke heeft de afmeting 132 cm? En is deze ook verkrijbaar met "color mix knopen"?

Antwoord van Zitmaxx: Beste M. Sofa Aafje en Bankstel Aafje kunnen beide geleverd worden in een 2 zits (132 cm) en in een 3 zits (162 cm). Bij de 2 zits zijn er in totaal 11 knopen verwerkt op de bank en bij de 3 zits zijn dit er 15. De bank kan ook met de color mix knopen geleverd worden.
ari stelde de vraag:

ik zoek dit bankje in de kleur donkerblauw maar kan geen kleuren vinden

Antwoord van Zitmaxx: Beste Ari, Sofa Aafje kun je in meerdere kleuren blauw verkrijgen en in verschillende type stof, deze kun je vinden bij de bank op onze website onder het kopje Kleuren en bekleding waarbij je vervolgens op de kleur blauw kunt zoeken.
J.Zolf-Koetje stelde de vraag:

Worden banken thuis bezorgd?

Antwoord van Zitmaxx: Beste J. Zolf-Koetje, De banken kunnen thuisbezorgd worden, de kosten hiervan zijn € 49,-.
Rik stelde de vraag:

Ik vroeg me af of de Sofa Aafje in zijn geheel geleverd wordt of dat ik deze ook in delen binnen zou kunnen laten komen? Ik zit namelijk met een smal trapgat in mijn huis (de bank zou 3 verdiepingen omhoog moeten). Groeten, Rik

Antwoord van Zitmaxx: Beste Rik, Sofa Aafje heeft een romp die uit één deel bestaat, de poten zitten wel los dus die kunnen er nog wel vanaf.

1 tot 5 van totaal 6

Anderen bekeken ook
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Sofa Aafje elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Sofa Aafje. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen