Slaapbanken

Pagina
Product weergave 2 | 1
filter Filteren & sorteren
plus
Materiaal chevron-up
Breedte chevron-up
tot
Diepte chevron-up
tot
Zithoogte chevron-up
tot
Hoogte chevron-up
tot
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Pagina
Product weergave 2 | 1

Slaapbank: grote effectiviteit in kleine ruimte

Slaapbanken zijn ideaal voor de kleinere woonruimtes. Door de multifunctionaliteit bieden ze je zowel een heerlijk zitcomfort als uitstekende slaapplek. Zeer geschikt voor logeerkamer, studio of studentenkamer. Ook op het gebied van dit type banken hebben de ontwerpers bepaald niet stil gezeten. Bij Zitmaxx Wonen ontdek je pure kwaliteit in prachtig design. Iedere interieurstijl is bij ons in ruime mate vertegenwoordigd. Succes gegarandeerd.

Banken en slaapfauteuils

De veelzijdigheid in onze slaapbankcollectie tref je ook in de verschillende soorten. Zo kun je kiezen voor een reguliere slaapbank die ruim voldoende slaapplek biedt aan twee personen. Neem bijvoorbeeld Slaapbank Duuk van kwaliteitsmerk ZZZofa. Als bankstel al een absolute eyecatcher. Het superieure slaapcomfort wordt veroorzaakt door een dik pocketverenmatras. Naar keuze in uitvoering met toplaag van latex. Naast de reguliere banken heeft Zitmaxx Wonen ook zogeheten slaapfauteuils in het assortiment. Geschikt als comfortabele zit- en slaapplek voor een persoon. Ontdek daarbij een schitterend design, zoals in Slaapfauteuil Tinky Winky van Limburg Sofas: wauw.

Ultieme ontspanning

Om helemaal tot het relaxuiterste te gaan biedt Zitmaxx Wonen je slaapbanken in loungestijl. Deze banken hebben een zogeheten chaise longue element. Hierdoor kun je overdag van een powernap genieten en ’s avonds je volledige rust pakken wanneer de bank is uitgeklapt. Hoek Slaapbank Daalhof A van eveneens Limburg Sofas is hier een prima voorbeeld van. Of kies voor een U-bank Shakira uit de Bo-Style slaapbankcollectie. ’s Nachts bijzonder veel slaapcomfort en overdag een oogstrelend meubelstuk.

In leer of een stofvariant

Qua materialen kun je bij Zitmaxx Wonen je ideale slaapbank in een leersoort of stofvariant bestellen. Beide materiaalsoorten hebben zo hun voordelen. Stof heeft als kenmerk dat het behaaglijk aanvoelt en veel warmte uitstraalt. Ook is meubelstof vaak iets voordeliger dan een leersoort. Toch valt er ook veel te zeggen voor een leersoort. Vooral rundleer is bijzonder stevig en geeft een robuuste look. Welk materiaalsoort het beste bij je past? Kom naar onze showroom in Ter Aar en onze interieuradviseurs geven je graag advies op maat.