Verhoog door middel van deze Visco Core Bodysupport Topper-matras je slaapcomfort. Voorzie je harde matras door middel van deze toppermatras van een zachte en comfortabele bovenlaag. De matras is uitgevoerd met een traagschuimkern die ervoor zorgt dat je gewrichten en spieren zich heerlijk kunnen ontspannen. Dit is natuurlijk ideaal voor hen die vaak schouder- en rugklachten hebben.

Dit Topper-matras heeft een 3D-structuur die voor optimale ventilatie en warmtetransport zorgt. Deze matras is voorzien van een afritsbare hoes en is dus makkelijk in onderhoud. Hij heeft een hoogte van 5 cm, waarvan de kern uit +/- 3,5 cm NASAFOAM bestaat. Dankzij de antislip behandeling blijft de matras altijd goed op zijn plaats liggen. Dit matras zorgt er tevens voor dat de levensduur van je gewone matras wordt verlengd.

Aanvullende Informatie - Visco Core Bodysupport Topper Matras

Merk Royal
Garantie 3 jaar
Materiaal Micropercal
Afmetingen Klik hier voor afmetingen
Levertijd 1-2 werkdagen

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Visco Core Bodysupport Topper Matras

109,95
Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×

* Vereiste velden

Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Visco Core Bodysupport Topper Matras elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Visco Core Bodysupport Topper Matras. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen