Bezig met ophalen kleur opties... Bezig met ophalen kleur opties...
Slaapbank Cedric van het merk ZZZofa valt in de Twilight serie. De Twilight serie kenmerkt zich door zijn superieure slaapcomfort. Dit komt dankzij de 14cm dikke pocketverenmatras die rust op een geveerd metaal rasterwerk. Om extra slaapcomfort te creëren is het mogelijk om het 14cm dikke pocketverenmatras uit te voeren met een toplaag van latex.

Naast het unieke slaapcomfort is de Twilight serie zeer gebruiksvriendelijk. Zo is het openen en sluiten van de bedbank in een handomdraai gedaan. Bij het uitklappen van de slaapbank is het niet nodig de zit-en rugkussens te verwijderen, hierbij is het matras in de slaapbank verwerkt en direct te gebruiken. Een bijkomend voordeel van de Twilight serie is dat er een opbergruimte in het frame is gecreëerd waar het bedlinnen en de hoofdkussens in opgeborgen kunnen worden.

Daarnaast is bij de slaapbank Cedric een trolley lift optioneel. Door middel van een hendel wordt de slaapbank dan op wielen gezet, waardoor deze gemakkelijk door de kamer te verplaatsen is.

Aanvullende Informatie - Slaapbank Cedric

Merk ZZZofa
Garantie 5 jaar
Zitkussens Vast
Rugkussens Vast
Type Poot Hout
Breedte 141 cm
Diepte 96 cm
Hoogte 85 cm
Zithoogte 48 cm
Levertijd 8-10 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

manon stelde de vraag:

Ik zou graag weten wat de werkelijk breedte maat is van de bank ivm smalle ruimte in de kamer

Is de buitenmaat van deze bank werkelijk 141 cm? Hoe kan dit als de matrasmaat al 140 cm is??
De leuningen lijken toch echt dikker dan 1 cm...

Ik zou graag weten wat de werkelijk breedte maat is van de bank ivm smalle ruimte in de maker

Antwoord van Zitmaxx: Beste Manon, Bedbank Cedric heeft een breedte van 141 cm, een diepte van 96 cm en een hoogte van 85 cm. Zodra je het bed uitklapt wordt de totale diepte 212 cm. Bij een breedte 141 cm is het matras 100 cm en met de afmeting van 181 cm wordt het matras 140 cm.

1 Artikel(en)

Bedbank Cedric

B141 x D96-212 x H85 cm

1.700,-

1.445,-

Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Bedbank Cedric elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Bedbank Cedric. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen