Bezig met ophalen kleur opties... Bezig met ophalen kleur opties...
Kleur:
Kleur:
Kleur:
De elegante en chique boxspring Victoria van het merk ZZZleeping is helemaal naar eigen smaak samen te stellen. Zo is er de keuze uit diverse matrassen, hoofdborden, poten, diverse stofferingen en kleuren. Tevens is het mogelijk om de boxspring rondom af te werken met een skirt. Hiermee word de boxspring rondom afgewerkt en is het zicht van de naden tussen beide boxsprings verdwenen en ziet de boxspring er als één geheel uit. Dit natuurlijk in de gekozen stoffering.

Matrassen

Een goede ondersteuning van het lichaam tijdens het slapen is essentieel voor een goede nachtrust. Een pocketveringsmatras is daarom de uitgewezen optie om aan die goede nachtrust te komen. Iedere pocketveer is individueel verpakt en kan onafhankelijk bewegen van andere pocketveren. Hierdoor vormt het matras zich volledig naar je lichaam wat zorgt voor een uitstekende ondersteuning en ongekend comfort.
De keuze voor de Victoria boxspring bestaan uit de volgende pocketveringsmatrassen;

Sentimento 10: comfortlaag koudschuim
De Sentimento 10 is een 5 zone pocketverenmatras dat is voorzien met een comfortmantel van 4cm HR55 koudschuim. Deze comfortmantel is stevig en duurzaam, ventileert goed en zorgt voor een goede vochtafvoer. Hierdoor voelt het matras koeler aan. Wat ideaal is voor mensen die het snel warm hebben of makkelijk transpireren tijdens het slapen. Klik hier om het Sentimento 10 matras te bekijken.

Sentimento 20: comfortlaag latex
De Sentimento 20 is een 5 zone pocketverenmatras dat is voorzien met een comfortmantel van 4cm latex. Deze comfortmantel geeft een zacht en soepel ligcomfort. Latex creëert een relatief warm slaapklimaat, ideaal voor mensen die het snel koud hebben. Klik hier om het Sentimento 20 matras te bekijken.

De Victoria boxspring wordt standaard zonder matras(sen) geleverd.

Hoofdborden

Bij de boxspring Victoria is een hoofdbord optioneel. Het hoofdbord geeft de Victoria extra glans en een luxe uitstraling. Bij de keuze voor een hoofdbord wordt de totale diepte van het bed circa 12cm dieper. De totale breedte van het hoofdbord is circa 20cm breder dan de boxspring. De hoogte van het hoofdbord bedraagt 120 of 131cm.

Aanvullende Informatie - Boxspring Victoria

Merk ZZZleeping
Garantie 5 jaar
Materiaal Stof
Frame Beuken
Breedte Klik hier voor afmetingen
Hoogte 41 cm
Dikte bak 28 cm
Poothoogte 13 cm
Incl. matras Los verkrijgbaar
Levertijd 8-10 weken 8-10 weken 8-10 weken 8-10 weken 8-10 weken 8-10 weken 8-10 weken 8-10 weken 8-10 weken 8-10 weken 8-10 weken 8-10 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)
In meerdere stoffen en uitvoeringen verkrijgbaar

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Bed Victoria III

In diverse uitvoeringen + kleuren
1.528,00
Of kom proefliggen in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Bed Victoria III elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Bed Victoria III. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen