Bezig met ophalen kleur opties... Bezig met ophalen kleur opties...
Afmetingen

2 zits

Met afgebeelde bekleding: 1.828,-

2 zits (182cm bij 97cm)
97cm
182cm
Getoonde uitvoering Kies deze uitvoering

2,5 zits

Met afgebeelde bekleding: 1.998,-

2,5 zits (202cm bij 97cm)
97cm
202cm
Getoonde uitvoering Kies deze uitvoering
Alle uitvoeringen

Deze bank is in meerdere uitvoeringen leverbaar. Kies je uitvoering. Staat je gewenste uitvoering er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Slaapbank André van het merk ZZZofa valt in de ComfortZone serie. De ComfortZone serie kenmerkt zich door zijn uitzonderlijke slaapcomfort. Dit komt dankzij de 16cm dikke pocketverenmatras die rust op een geveerd metaal rasterwerk. Om extra slaapcomfort te creëren is het mogelijk om het 16cm dikke pocketverenmatras uit te voeren met 5 zones en een toplaag van aquagel.

Naast het unieke slaapcomfort is de ComfortZone serie zeer gebruiksvriendelijk. Zo is het openen en sluiten van de bedbank in een handomdraai gedaan. Bij het uitklappen van de slaapbank is het niet nodig om de zit-en rugkussens te verwijderen. Het matras is namelijk in de slaapbank verwerkt waardoor deze direct te gebruiken is. Een bijkomend voordeel van de ComfortZone serie is dat er een opbergruimte in het frame is gecreëerd waar het bedlinnen en de hoofdkussens in opgeborgen kunnen worden.

Daarnaast is bij de slaapbank André een trolley lift optioneel. Door middel van een hendel wordt de slaapbank dan op wielen gezet, waardoor deze gemakkelijk door de kamer te verplaatsen is.

Aanvullende Informatie - Slaapbank André

Merk ZZZofa
Garantie 5 jaar
Zitkussens Vast
Rugkussens Vast
Breedte Klik hier voor afmetingen
Diepte 97 cm
Hoogte 89 cm
Zithoogte 49 cm
Levertijd 8-10 weken 8-10 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)
In meerdere stoffen en uitvoeringen verkrijgbaar

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Slaapbank André

In diverse uitvoeringen + kleuren

2.150,-

1.785,-

Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Slaapbank André elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Slaapbank André. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen