Sierkussens

(543)
✓ Topkwaliteit materialen ✓ Uitgebreide collectie sierkussens ✓ Bezoek de winkel of bestel online

Stijlvol je interieur accentueren met een sierkussen

Sierkussens kunnen je woninginrichting en interieurstijl schitterend vervolmaken. Dit kan door subtiel een kussen met lichte kleurnuances neer te leggen, of kussens met afwijkende kleurpatronen om bijvoorbeeld de aandacht op je bankstel te vestigen. Het maakt daarbij niet uit hoe je je woning hebt ingericht en welke stijl je voorkeur geniet. Een kussen vult iedere woonstijl aan en geeft je interieur een sfeervol accent. Zitmaxx Wonen heeft om deze reden honderden verschillende sierkussens in het assortiment. Bij ons ben je daarom altijd van kussensucces verzekerd.

Succesvolle sierkussenmerken

Bij Zitmaxx Wonen hebben we er voor gekozen ons kussen-assortiment te laten bestaan uit louter kwaliteitsmerken, veelal van Nederlandse bodem. Zo hebben de kussens van De Kussenfabriek een trendy uitstraling die ook internationaal niet onopgemerkt is gebleven. Het ontwerpersteam van De Kussenfabriek zit tweemaal per jaar samen om de laatste trends in een nieuwe collectie kussens te verwerken. Ook de schitterende sierkussens van Claudi en de Knit Factory ontbreken niet aan ons assortiment. Zoek je qua kleur- of patroonsoort een uniek en opvallend kussen? Neem dan zeker een kijkje in onze Festival Brinker Feel Good collectie. Dezelfde uniekheid tref je in onze kussens van Royal en By-Boo.

Kwaliteitskussens in diverse dessins en afmetingen

Het dons in de sierkussens van Zitmaxx Wonen is van hoogstaande kwaliteit en bovendien zijn al onze kussens op moderne, milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Hierbij is er volop keuze in dessin en afmeting van het kussen. Kies bijvoorbeeld voor sierkussen Lazaro Copper van Claudi voor een heus koperaccent op je bankstel. Deze trendy accessoire is bij ons in diverse afmetingen verkrijgbaar. Ben je op zoek naar een gestreept kussen-dessin? Dan kun je met de verschillende kleurtinten van het kussen Kim je hart ophalen. Dit schitterende ontwerp is van De Kussenfabriek afkomstig. Neem een kijkje op onze website of bezoek onze showroom in Ter Aar en ontdek onze veelzijdige keuze aan prachtige sierkussens.