Scion Rug Collection (42)

  • Standaard 5 jaar garantie
  • 15.000 m² winkel
  • Scherpste prijzen in de markt

Scion Rug Collection

Veel vloerkleden zijn weliswaar mooi en sierlijk, maar ook een beetje inwisselbaar. Dit geldt absoluut niet voor de Scion Rug Collection. Mensen die op zoek zijn naar een ingetogen kleed dat nauwelijks de aandacht trekt, kunnen beter een ander merk gaan bekijken. De vloerkleden van Scion Rug Collection zijn gemaakt om gezien te worden. Dit is geen klassiek merk dat kleden maakt zoals al jaren wordt gedaan: deze kleden zijn hip en trendy, cool en onderscheidend en passen perfect in een kleurrijk of modern interieur. Niet alleen in de woonkamer komen zij tot hun recht; in elke kamer waarin sfeer en karakter voor jou belangrijk zijn, levert een kleed uit deze collectie een waardevolle bijdrage.

Ontdek de kleurrijke Scion Rug Collection

Als we de Scion Rug Collection in een woord moesten omschrijven, dan werd het “kleurrijk”. Kleur speelt in vrijwel alle kleden uit deze collectie een belangrijke toon. Of het nu gaat om organische of geometrische vormen, of zelfs prints. Het mooie is dat er zo’n grote diversiteit is onder de kleden, dat je altijd wel een kleed kunt vinden dat zowel qua dessin/print als qua kleur perfect past bij jouw interieur en smaak. In de webshop van Zitmaxx Wonen vind je een uitgebreide collectie. Bekijk de kleden aandachtig, want in de Scion Rug Collection valt veel te ontdekken. Kijk ook maar eens naar de voorbeeldfoto’s om inspiratie op te doen.

Altijd een kleed dat bij je past

In de Scion Rug Collection vind je altijd een kleed dat bij je past. Niet alleen qua stijl en kleur, maar ook qua formaat. Van relatief compact tot groot genoeg om een complete zithoek mee te vullen: je hoeft je nooit zorgen te maken dat het kleed van je keuze te groot of te klein is. Bestel je ideale nieuwe vloerkleed online en wij leveren je bestelling in 1 a 2 weken bij jou thuis af. 
 

 

Terug naar boven