Geef je woonkamer een unieke twist met de exclusieve salontafel Ying-Yang van het merk Rock Venture. De Ying-Yang bestaat uit twee losstaande delen (waarvan dit 1 deel is) die samen het welbekende Ying-Yang symbool vormen. Ying-Yang zijn Chinese begrippen die verwijzen naar twee tegengestelde principes of krachten waarvan alle aspecten van het leven en het universum doordrongen zijn.

De salontafel is gemaakt aan de hand van de intarsie techniek. Dit betekent dat er eerst een houten frame van de tafel wordt gemaakt en vervolgens wordt dit houten frame ingelegd met marmerplaatjes. Door het gebruik van deze ambachtelijke inlegmethode is elke Markant Ying-Yang tafel uniek en zeer exclusief.

Aanvullende Informatie - Salontafel Markant Ying-Yang

Merk Rock Venture
Garantie 5 jaar
Materiaal Hout, Marmer
Breedte 115 cm
Diepte 56 cm
Hoogte 33 cm
Levertijd 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Salontafel Markant Ying-Yang - halfrond zwart

490,-
Of bekijk in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Salontafel Markant Ying-Yang - halfrond zwart elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Salontafel Markant Ying-Yang - halfrond zwart . Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen