Salontafel Vallato van het merk Home Place is een eyecatcher uit de Vallato collectie. Deze prachtige houten meubelen zijn zowel verkrijgbaar met gesloten base, als met een open base. Ook kun je kiezen tussen een brede of smalle handgreep.

De bovenlaag van de meubels zijn afgewerkt met melamine, die er voor zorgen dat de meubels makkelijk te onderhouden zijn. Ook zijn de meubels kras,- slijt en stootvast.

Zoek ook op onze site naar de rest van de Vallato collectie!

Aanvullende Informatie - Salontafel Vallato | C077

Merk Home Place
Garantie 5 jaar
Materiaal Hout
Breedte 125 cm
Diepte 70 cm
Hoogte 35 cm
Levertijd 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Cilia Visscher stelde de vraag:

Is het mogelijk om een grotere salontafel te bestellen van het type Vallato GB

Antwoord van Zitmaxx: Beste Cilia, Salontafel Vallato GB is helaas niet groter leverbaar. Er zijn wel andere vergelijkbare salontafels die wel groter geleverd kunnen worden, zoals bijvoorbeeld Salontafel Yask-Fresh.

1 Artikel(en)

Salontafel Vallato GB

347,-
Of bekijk in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Salontafel Vallato GB elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Salontafel Vallato GB. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen