Sidetable Sleeper van het merk Eleonora is een unieke tafel die gemaakt is van verouderd grenenhout, voor een klassieke uitstraling. Het frame van de Sidetable is gemaakt van metaal. Voor extra opbergruimte heeft Sidetable Sleeper 4 laden.
Sidetable Sleeper is een van de meubelen uit de ruime Eleonora collectie.

Korte info over het mangohout:
De mango boom groeit in een relatief korte periode erg hoog en de stam heeft vaak een flinke diameter waardoor hij uiterst geschikt is voor de meubelindustrie. Men ziet het nu als een van de belangrijkste meubilair materialen voor de toekomst. Het kan niet vergeleken worden qua structuur met andere houtsoorten zoals eiken, teak of grenen hout en ieder meubelstuk is uniek. Het heeft een fijne nerf met een prachtige warme vlam tekeningen in diverse kleurschakeringen.

Aanvullende Informatie - Sidetable Sleeper | 11241

Merk Eleonora Meubelen
Garantie 5 jaar
Materiaal Grenen, Hout, Mango, Metaal
Breedte 256 cm
Diepte 48 cm
Hoogte 71 cm
Gemonteerd Ja
Levertijd 3-6 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Sidetable Sleeper II

Gratis verzending
1395,-
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

Altijd bereikbaar

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Sidetable Sleeper II elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag offerte aan

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Sidetable Sleeper II. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen