Salontafel Zinzi is een set van twee unieke tafels. De tafels worden handgemaakt, hierdoor is iedere tafel uniek en anders qua kleur en afwerking. Het 3 cm dikke blad is gemaakt van gerecycled rustiek mangohout. Het blad is gelakt dus goed bestendig tegen vlekken. De tafels zijn volledig in elkaar te schuiven. De tafels hebben een zwart ijzeren onderstel van 2 cm dik.

De grote tafel heeft een diameter van 78 cm en een hoogte van 48 cm, de kleine tafel heeft een diameter van 58 cm en een hoogte van 40 cm.

Aanvullende Informatie - Salontafel Zinzi

Merk Old Wood
Garantie 5 jaar
Materiaal Hout, Metaal
Afwerking blad Lak
Breedte 78 cm
Diepte 78 cm
Hoogte 48 cm
Dikte blad 3 cm
Gemonteerd Ja
Levertijd 2-5 werkdagen

Vraag en antwoord

Annuleren
Stel een vraag

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 20 september 2017 stelde Noud en Carien Broers de vraag:

In het Eindhovens Dagblad van vandaag staan de Zinzi salontafels per 3 of 2. Wij zouden graag de twee kleinste maten willen hebben. Leveren jullie die ook. Overal worden de twee grootste maten genoemd.

Antwoord van Zitmaxx: Beste Noud en Carien, Salontafel Set Zinzi is voorzien van 2 tafels met een diameter van 78 en 58 cm. De salontafel set Match is voorzien van 3 tafels waarbij de middelste en kleinste tafels een diameter hebben van 58 en 43 cm. Deze 2 tafels worden geleverd met de grote tafel van 78 cm, als complete set van 3 tafels.
Op 13 september 2017 stelde Martine van maanen de vraag:

Hoi is het blad echt 3 cm of minder. Het gaat om de mango bijzettafels. Die van 249 euro. Mvg Martine

Antwoord van Zitmaxx: Beste Martine, Salontafel set Zinzi is voorzien van een 3 cm dik blad.
Op 13 september 2017 stelde Johan van der Meij de vraag:

De opgegeven maten van deze tafeltjes, zijn die maten van het blad of het onderstel en zijn ze exact?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Johan, Salontafel Set Zinzi met de afmetingen zoals getoond is gemeten vanaf 1 kant van het blad naar de andere kant, deze maten zijn exact zoals getoond.
Op 8 september 2017 stelde Huib de vraag:

Is het mogelijk de bladen donkerder bruin te krijgen

Antwoord van Zitmaxx: Beste Huib, Salontafel set Zinzi is alleen leverbaar zoals afgebeeld, de bladen zijn bij al deze tafels anders qua uiterlijk vanwege het mango hout wat gesneden wordt en het om een natuurlijk product gaat.
Op 30 maart 2017 stelde Roseline de vraag:

Moet ik de tafel nog behandelen om geen kringen te krijgen?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Roseline, Salontafelset Zinzi is behandeld met een beits, dit behoudt de natuurlijke uitstraling en beschermt de tafel. Hoewel hij beschermd is kunnen kringen er soms alsnog intrekken, maar je kan hem bijwerken met deze Greenfix.

1 tot 5 van totaal 9

Salontafel Set Zinzi

Gratis verzending
249,-
Of bekijk in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Salontafel Set Zinzi elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Salontafel Set Zinzi. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen