Salontafel Nora van het merk Old Wood is een uniek item. De tafel wordt handgemaakt en hierdoor is ieder blad uniek en anders qua kleur en afwerking. De salontafel bestaat uit een zwart-bruin ijzeren onderstel en onderplaat, met een gerecycled rustiek mangohouten bovenblad. De ijzeren kom aan de onderkant van de tafel heeft een diameter van 78 cm. De afstand van de ijzeren kom tot de onderkant van het bovenblad is 25 cm. De afstand van de grond tot de ijzeren kom is 9 cm.

Aanvullende Informatie - Salontafel Nora

Merk Old Wood
Garantie 5 jaar
Materiaal Hout, IJzer, Mango, Metaal
Afwerking blad Beits
Breedte 90 cm
Diepte 90 cm
Hoogte 43 cm
Dikte blad 3 cm
Gemonteerd Ja
Levertijd 1-7 werkdagen

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 1 januari 2017 stelde Annette Lust de vraag:

Moet je het houten blad van tafel Nora behandelen? Zo ja, waarmee?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Annette, Salontafel Nora 90 cm heeft niet veel onderhoud nodig. Je kan de salontafel schoonmaken met een mild sopje, eventueel kan je ook Woodclean gebruiken. Eventueel kan je hem nog bijwerken met Greenfix.

1 Artikel(en)

Salontafel Nora 90 cm

249,-
Of bekijk in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

Altijd bereikbaar

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Salontafel Nora 90 cm elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag offerte aan

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Salontafel Nora 90 cm. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen