Kleuren en bekleding
Je hebt nog geen kleur gekozen

#{category_name} #{fabric_name}


#{fabric_price} #{fabric_type}
Verfraai je woonkamer met de elegante en zeer unieke salontafel Markant Verona van het merk Rock Venture. De fraaie ronde vormen van de salontafel zorgen ervoor dat de tafel klasse en luxe uitstraalt. Perfect voor een design interieur. Dankzij zijn unieke ontwerp is het zelfs mogelijk om onder het tafelblad tijdschriften of andere spullen te bewaren.

De Verona is op een ambachtelijke manier tot stand gekomen. Zo is er gebruik gemaakt van de intarsie techniek. Dit betekent dat er eerst een houten frame van de tafel wordt gemaakt en vervolgens wordt dit houten frame ingelegd met marmerplaatjes of versteend hout. Door het gebruik van deze ambachtelijke inlegmethode is elke Markant Verona tafel uniek en zeer exclusief.

Aanvullende Informatie - Salontafel Markant Verona

Merk Rock Venture
Garantie 5 jaar
Materiaal Glas, Hout, Marmer
Breedte 120 cm
Diepte 60 cm
Hoogte 32 cm
Levertijd 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Koffietafel Markant Verona

In diverse uitvoeringen + kleuren
490,-
Of bekijk in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

Altijd bereikbaar

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Koffietafel Markant Verona elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag offerte aan

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Koffietafel Markant Verona . Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen