Bezig met ophalen kleur opties... Bezig met ophalen kleur opties...
Geef je woonkamer een unieke twist met de exclusieve salontafel Markant Squash van het merk Rock Venture. De Squash is gemaakt aan de hand van de intarsie techniek. Dit betekent dat er eerst een houten frame van de tafel wordt gemaakt en vervolgens wordt dit houten frame ingelegd met marmerplaatjes of versteend hout. Door het gebruik van deze ambachtelijke inlegmethode is elke Markant Squash tafel uniek en zeer exclusief.

Aanvullende Informatie - Salontafel Markant Squash

Merk Rock Venture
Garantie 5 jaar
Materiaal Hout, Marmer
Breedte 100 cm
Diepte 100 cm
Hoogte 30 cm
Levertijd 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 8 oktober 2015 stelde Mieke de vraag:

Is deze salontafel markant squash (rond) ook in kleinere afmetingen mogelijk? Bijv een diameter van 50cm of 70cm. Wat is de prijs hiervan?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Mieke, helaas is niet exact dezelfde salontafel leverbaar in de afmeting 70 cm. Hierbij een link naar alle tafels van het merk Rock Venture. Deze tafels zijn ook allemaal in het zwart leverbaar: Salontafels Rock Venture.

1 Artikel(en)

Kamertafel Markant Squash - rond

In diverse uitvoeringen + kleuren
855,-
Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Kamertafel Markant Squash - rond elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Kamertafel Markant Squash - rond. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen