Bezig met ophalen kleur opties... Bezig met ophalen kleur opties...
Verfraai je woonkamer met de elegante en zeer unieke salontafel Markant Shell van het merk Rock Venture. De fraaie ronde vormen van de salontafel zorgen ervoor dat de tafel klasse en luxe uitstraalt. Perfect voor een design interieur. Dankzij zijn unieke ontwerp is het zelfs mogelijk om onder het tafelblad tijdschriften of andere spullen te bewaren.

De Shell is op een ambachtelijke manier tot stand gekomen. Zo is er gebruik gemaakt van de intarsie techniek. Dit betekent dat er eerst een houten frame van de tafel wordt gemaakt en vervolgens wordt dit houten frame ingelegd met marmerplaatjes of versteend hout. Door het gebruik van deze ambachtelijke inlegmethode is elke Markant Shell tafel uniek en zeer exclusief.

Aanvullende Informatie - Salontafel Markant Shell

Merk Rock Venture
Garantie 5 jaar
Materiaal Hout, Marmer
Levertijd 8-12 weken 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)
In meerdere stoffen en uitvoeringen verkrijgbaar

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Kamertafel Markant Shell

In diverse uitvoeringen + kleuren
936,-
Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Kamertafel Markant Shell elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Kamertafel Markant Shell . Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen