Kleuren en bekleding
Je hebt nog geen kleur gekozen

#{category_name} #{fabric_name}


#{fabric_price} #{fabric_type}
Fleur je woonkamer op met de moderne en zeer unieke salontafel Markant Gloria van het merk Rock Venture. De fraaie vormgeving van de salontafel zorgt ervoor dat de salontafel elegantie en luxe uitstraalt.

De Gloria is op een ambachtelijke manier tot stand gekomen. Zo is er gebruik gemaakt van de intarsie techniek. Dit betekent dat er eerst een houten frame van de tafel wordt gemaakt en vervolgens wordt dit houten frame ingelegd met marmerplaatjes of versteend hout. Door het gebruik van deze ambachtelijke inlegmethode is elke Markant Gloria tafel uniek en zeer exclusief.

Aanvullende Informatie - Salontafel Markant Gloria

Merk Rock Venture
Garantie 5 jaar
Materiaal Glas, Hout, Marmer
Hoogte 37 cm
Levertijd 8-12 weken 8-12 weken 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)
In meerdere stoffen en uitvoeringen verkrijgbaar

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 9 juli 2016 stelde Laurens Hoitsema de vraag:

Is de glasplaat transparant en heeft het een beetje groene gloed ?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Laurens, bij de salontafel Markant Gloria zwart is het glasblad als je van bovenaf kijkt kleurloos. Als je bij de salontafel Markant Gloria zwart op de zijkant van het glasblad kijkt heeft deze inderdaad een groene rand.

1 Artikel(en)

Huiskamertafel Markant Gloria

In diverse uitvoeringen + kleuren
774,-
Of bekijk in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

Altijd bereikbaar

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Huiskamertafel Markant Gloria elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag offerte aan

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Huiskamertafel Markant Gloria . Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen