De elegante en chique salontafel Gloria van het merk Rock Venture valt op dankzij zijn onderstel met marmerlook met daar bovenop een doorzichtig glasblad. De combinatie van marmerlook en glas maakt van de salontafel Gloria een echte eyecatcher. De tafel Gloria is leverbaar in vier verschillende kleuren, namelijk; grijs, zwart, zwart ivoor en ivoor.

Aanvullende Informatie - Salontafel Markant Gloria

Merk Rock Venture
Garantie 5 jaar
Materiaal Glas, Hout, Marmer
Hoogte 37 cm
Afmetingen Klik hier voor afmetingen
Levertijd 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren
Stel een vraag

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 9 juli 2016 stelde Laurens Hoitsema de vraag:

Is de glasplaat transparant en heeft het een beetje groene gloed ?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Laurens, bij de salontafel Markant Gloria zwart is het glasblad als je van bovenaf kijkt kleurloos. Als je bij de salontafel Markant Gloria zwart op de zijkant van het glasblad kijkt heeft deze inderdaad een groene rand.

1 Artikel(en)

Salontafel Markant Gloria Zwart

774,-
Of bekijk in onze winkel

* Vereiste velden

Vragen of opmerkingen?

0172-609060

Altijd bereikbaar

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Salontafel Markant Gloria Zwart elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag offerte aan

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Salontafel Markant Gloria Zwart. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen