Kleuren en bekleding
Je hebt nog geen kleur gekozen

#{category_name} #{fabric_name}


#{fabric_price} #{fabric_type}
Fleur je woonkamer op met de moderne en zeer unieke salontafel Markant Gloria van het merk Rock Venture. De fraaie vormgeving van de salontafel zorgt ervoor dat de salontafel elegantie en luxe uitstraalt.

De Gloria is op een ambachtelijke manier tot stand gekomen. Zo is er gebruik gemaakt van de intarsie techniek. Dit betekent dat er eerst een houten frame van de tafel wordt gemaakt en vervolgens wordt dit houten frame ingelegd met marmerplaatjes of versteend hout. Door het gebruik van deze ambachtelijke inlegmethode is elke Markant Gloria tafel uniek en zeer exclusief.

Aanvullende Informatie - Salontafel Markant Gloria

Merk Rock Venture
Garantie 5 jaar
Materiaal Glas, Hout, Marmer
Hoogte 37 cm
Levertijd 8-12 weken 8-12 weken 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)
In meerdere stoffen en uitvoeringen verkrijgbaar

Vraag en antwoord

Annuleren
Stel een vraag

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 8 februari 2016 stelde Verhoeven de vraag:

Kun je de glasplaat ook in geërts of melkwit glas krijgen.

Antwoord van Zitmaxx: Beste Verhoeven, de salontafel Markant Gloria woodstone is vanuit de fabrikant niet leverbaar met een andere kleur glasblad. Eventueel is het uiteraard mogelijk om bij een glashandel een bepaalde kleur glasplaat te bestellen en deze op het frame van de salontafel Markant Gloria woodstone te leggen.

1 Artikel(en)

Kamertafel Markant Gloria

In diverse uitvoeringen + kleuren
774,-
Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Kamertafel Markant Gloria elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Kamertafel Markant Gloria. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen