Salontafel Maison Lamulux van het merk Pure Allure Furniture is verkrijgbaar in de afgebeelde versie. Voor meer producten uit deze collectie kun je op de website terecht. Deze prachtige salontafel met een natuurlijke uitstraling geeft een rustieke sfeer aan jouw interieur.

Aanvullende Informatie - Salontafel Maison-Selection 1 | Mont Blanc

Merk Lamulux
Garantie 5 jaar
Materiaal Lamulux, Melamine
Breedte 130 cm
Diepte 67 cm
Hoogte 40 cm
Levertijd 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 20 maart 2018 stelde Henk Vreeken de vraag:

is deze ook in andere kleur hout?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Henk, Salontafel Maison-Selection 1 is alleen leverbaar in het hout en de kleur zoals afgebeeld. Wel kan je bij de salontafel Maison zelf kiezen of het front van elke lade in het wit wilt hebben of in de kleur van het bovenblad van de tafel. We hebben de kleur van blad van de salontafel in onze showroom liggen om deze in het echt te komen bekijken waar we je graag mee verder helpen.

1 Artikel(en)

Salontafel Maison-Selection 1 | Lamulux

Gratis verzending
Vraag je laagste prijs!
Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Salontafel Maison-Selection 1 | Lamulux elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Salontafel Maison-Selection 1 | Lamulux. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen