Simpel, elegant, stijlvol en dan ook nog betaalbaar. De salontafel Iowa van het merk Legend heeft het allemaal. Het Aziatische Teak hout en het metaal passen perfect bij elkaar en zorgen voor een moderne uitstraling. Waarom nog twijfelen als je ook voor een meubel uit de Iowa collectie kiezen.

Aanvullende Informatie - Salontafel Iowa

Merk Legend
Garantie 5 jaar
Materiaal Hout, Metaal, Teak
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm
Hoogte 45 cm
Levertijd 4-8 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren
Stel een vraag

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 8 november 2017 stelde Engelen de vraag:

Hoe dik is het blad en het metaal in cm?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Engelen, Koffietafel Iowa heeft een bladdikte van 3 cm en een metaal dikte van 3 cm waardoor het bij elkaar een totale dikte van 6 cm heeft.

1 Artikel(en)

Koffietafel Iowa

Gratis verzending
195,-
Of bekijk in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Koffietafel Iowa elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Koffietafel Iowa. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen