De salontafel Markant Knot beschikt over een unieke draai in de poot. Hierdoor is de salontafel Knot een echte eyecatcher. De salontafel Knot is verkrijgbaar met een vierkant tafelblad en een ronde tafelblad.

Aanvullende Informatie - Salontafel Markant Knot

Merk Rock Venture
Garantie 5 jaar
Materiaal Glas, Hout, Marmer
Breedte 100 cm
Diepte 100 cm
Hoogte 46 cm
Levertijd 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren
Stel een vraag

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 8 augustus 2015 stelde n treep de vraag:

is deze tafel te verkrijgen in 80x80 cm en zo ja wat is dan de prijs? [markant knot zwart]

Antwoord van Zitmaxx: Beste N. Treep, het onderstel van deze Salontafel Markant Knot zwart is niet in een andere afmeting verkrijgbaar. Het is wel mogelijk om er zelf een losse glasplaat op te laten maken van 80x80 cm. Deze past met een kleine oversteek nog steeds prima op het onderstel van deze salontafel.

1 Artikel(en)

Salontafel Markant Knot Zwart

855,-
Of bekijk in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

Altijd bereikbaar

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Salontafel Markant Knot Zwart elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag offerte aan

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Salontafel Markant Knot Zwart. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen