Kleuren en bekleding
Je hebt nog geen kleur gekozen

#{category_name} #{fabric_name}


#{fabric_price} #{fabric_type}
Fleur je woonkamer op met de unieke en zeer exclusieve salontafel Markant Knot van het merk Rock Venture. De Knot heeft een unieke twist in zijn poot waardoor de tafel direct opvalt. De Knot is gemaakt aan de hand van de intarsie techniek. Dit betekent dat er eerst een houten frame van de tafel wordt gemaakt en vervolgens wordt dit houten frame ingelegd met marmerplaatjes of versteend hout. Door het gebruik van deze ambachtelijke inlegmethode is elke Markant Knot tafel uniek en zeer exclusief.

Aanvullende Informatie - Salontafel Markant Knot

Merk Rock Venture
Garantie 5 jaar
Materiaal Glas, Hout, Marmer
Breedte 100 cm
Diepte 100 cm
Hoogte 46 cm
Levertijd 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 8 augustus 2015 stelde n treep de vraag:

is deze tafel te verkrijgen in 80x80 cm en zo ja wat is dan de prijs? [markant knot zwart]

Antwoord van Zitmaxx: Beste N. Treep, het onderstel van deze Salontafel Markant Knot zwart is niet in een andere afmeting verkrijgbaar. Het is wel mogelijk om er zelf een losse glasplaat op te laten maken van 80x80 cm. Deze past met een kleine oversteek nog steeds prima op het onderstel van deze salontafel.

1 Artikel(en)

Koffietafel Markant Knot - vierkant

In diverse uitvoeringen + kleuren
855,-
Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Koffietafel Markant Knot - vierkant elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Koffietafel Markant Knot - vierkant. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen