Kleuren en bekleding
Je hebt nog geen kleur gekozen

#{category_name} #{fabric_name}


#{fabric_price} #{fabric_type}
Fleur je woonkamer op met de unieke en zeer exclusieve salontafel Markant Knot van het merk Rock Venture. De Knot heeft een unieke twist in zijn poot waardoor de tafel direct opvalt. De Knot is gemaakt aan de hand van de intarsie techniek. Dit betekent dat er eerst een houten frame van de tafel wordt gemaakt en vervolgens wordt dit houten frame ingelegd met marmerplaatjes of versteend hout. Door het gebruik van deze ambachtelijke inlegmethode is elke Markant Knot tafel uniek en zeer exclusief.

Aanvullende Informatie - Salontafel Markant Knot

Merk Rock Venture
Garantie 5 jaar
Materiaal Glas, Hout, Marmer
Breedte 110 cm
Diepte 110 cm
Hoogte 46 cm
Levertijd 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren
Stel een vraag

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 11 juni 2016 stelde Nelleke de vraag:

Deze ronde salontafel knot heet grijs, maar heeft een hele andere kleur grijs dat de vierkante versie. Is deze ronde versie ook te krijgen in de grijzere kleur van de vierkante versie?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Nelleke, de salontafel is ook in het grijs leverbaar, dezelfde kleur grijs als van de vierkante versie is leverbaar voor deze salontafel. Hierbij een link van de salontafel in de grijze kleur: markant knot vierkant grijs.

1 Artikel(en)

Salontafel Markant Knot - rond

In diverse uitvoeringen + kleuren
891,-
Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Salontafel Markant Knot - rond elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Salontafel Markant Knot - rond. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen