Salontafel Claire van het merk Rock Venture valt op door het massieve uiterlijk. Deze tafel is echter meer dan een blok. Dankzij zijn marmerlook zal dit het pronkstuk in je interieur worden.

Aanvullende Informatie - Salontafel Markant Claire

Merk Rock Venture
Garantie 5 jaar
Materiaal Kunststof
Breedte 100 cm
Diepte 100 cm
Hoogte 28 cm
Levertijd 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren
Stel een vraag

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 7 maart 2016 stelde Susab de vraag:

Is deze tafel ook groter en hoger te maken? Zo niet, kunnen er extra foto's van gestuurd worden om goed te bekijken?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Heer/Mevrouw Susab, hetzelfde model salontafel is alleen nog in een rechthoekige versie leverbaar. Helaas hebben we niet meer foto's van de salontafel om te laten zien.
Op 6 maart 2016 stelde Sander van den heuvel de vraag:

Hallo, ik zag dat Salontafel Markant Claire zwart op maat wordt gemaakt en zou daarom graag vernemen of het ook mogelijk is deze tafel in een ander formaat te bestellen. Het zou dan gaan om afmeting 110 x 110 x 35cm. Kunt u me laten weten of dit mogelijk is en wat dan prijs en levertijd zou zijn? Ik verneem hierover graag van u. Mvg Sander van den heuvel.

Antwoord van Zitmaxx: Beste Sander, helaas is er van salontafel Markant Claire geen versie in de afmeting 110x110 cm beschikbaar. De kleur kan nog wel aangepast worden.

2 Artikel(en)

Salontafel Markant Claire Zwart

927,-
Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

Altijd bereikbaar

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Salontafel Markant Claire Zwart elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag offerte aan

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Salontafel Markant Claire Zwart. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen