Bezig met ophalen kleur opties... Bezig met ophalen kleur opties...
Geef je woonkamer een unieke twist met de exclusieve salontafel Markant Claire van het merk Rock Venture. De Claire is gemaakt aan de hand van de intarsie techniek. Dit betekent dat er eerst een houten frame van de tafel wordt gemaakt en vervolgens wordt dit houten frame ingelegd met marmerplaatjes of versteend hout. Door het gebruik van deze ambachtelijke inlegmethode is elke Markant Claire tafel uniek en zeer exclusief.

Aanvullende Informatie - Salontafel Markant Claire

Merk Rock Venture
Garantie 5 jaar
Materiaal Hout, Marmer
Breedte 100 cm
Diepte 100 cm
Hoogte 28 cm
Levertijd 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 7 maart 2016 stelde Susab de vraag:

Is deze tafel ook groter en hoger te maken? Zo niet, kunnen er extra foto's van gestuurd worden om goed te bekijken?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Heer/Mevrouw Susab, hetzelfde model salontafel is alleen nog in een rechthoekige versie leverbaar. Helaas hebben we niet meer foto's van de salontafel om te laten zien.
Op 6 maart 2016 stelde Sander van den heuvel de vraag:

Hallo, ik zag dat Salontafel Markant Claire zwart op maat wordt gemaakt en zou daarom graag vernemen of het ook mogelijk is deze tafel in een ander formaat te bestellen. Het zou dan gaan om afmeting 110 x 110 x 35cm. Kunt u me laten weten of dit mogelijk is en wat dan prijs en levertijd zou zijn? Ik verneem hierover graag van u. Mvg Sander van den heuvel.

Antwoord van Zitmaxx: Beste Sander, helaas is er van salontafel Markant Claire geen versie in de afmeting 110x110 cm beschikbaar. De kleur kan nog wel aangepast worden.

2 Artikel(en)

Salontafel Markant Claire - vierkant

In diverse uitvoeringen + kleuren
927,-
Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Salontafel Markant Claire - vierkant elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Salontafel Markant Claire - vierkant. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen