Bezig met ophalen kleur opties... Bezig met ophalen kleur opties...
Geef je woonkamer een unieke twist met de exclusieve salontafel Markant Claire van het merk Rock Venture. De Claire is gemaakt aan de hand van de intarsie techniek. Dit betekent dat er eerst een houten frame van de tafel wordt gemaakt en vervolgens wordt dit houten frame ingelegd met marmerplaatjes of versteend hout. Door het gebruik van deze ambachtelijke inlegmethode is elke Markant Claire tafel uniek en zeer exclusief.

Aanvullende Informatie - Salontafel Markant Claire

Merk Rock Venture
Garantie 5 jaar
Materiaal Hout, Marmer
Breedte 130 cm
Diepte 70 cm
Hoogte 28 cm
Levertijd 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 5 februari 2017 stelde Rogier de vraag:

Is de tafel (kleur/materiaal) ergens te bekijken?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Rogier, de serie markant is bij ons in de showroom te zien. Ook hebben wij kleurstalen voor u om de kleuren te bekijken.
Op 30 december 2015 stelde Ingrid de vraag:

Kan deze salon tafel ook geleverd worden in een andere afmeting, bijv. rest zoals aangegeven, maar 57 cm diep (130 cm breed en 28 cm) hoog?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Ingrid, de salontafel Markant Claire rechthoek wit is helaas niet naar een andere maat te vermaken.

2 Artikel(en)

Koffietafel Markant Claire - rechthoek

In diverse uitvoeringen + kleuren
927,-
Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Koffietafel Markant Claire - rechthoek elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Koffietafel Markant Claire - rechthoek. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen