Bezig met ophalen kleur opties... Bezig met ophalen kleur opties...
Fleur je woonkamer op met de moderne en zeer unieke salontafel Markant Bravo van het merk Rock Venture. De fraaie vormgeving van de salontafel zorgt ervoor dat het onderstel gebruikt kan worden als opbergplaats voor bijv. tijdschriften.

De Bravo is op een ambachtelijke manier tot stand gekomen. Zo is er gebruik gemaakt van de intarsie techniek. Dit betekent dat er eerst een houten frame van de tafel wordt gemaakt en vervolgens wordt dit houten frame ingelegd met marmerplaatjes of versteend hout. Door het gebruik van deze ambachtelijke inlegmethode is elke Markant Bravo tafel uniek en zeer exclusief.

Aanvullende Informatie - Salontafel Markant Bravo

Merk Rock Venture
Garantie 5 jaar
Materiaal Glas, Hout, Marmer
Breedte 120 cm
Diepte 60 cm
Hoogte 32 cm
Levertijd 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Koffietafel Markant Bravo

In diverse uitvoeringen + kleuren
740,-
Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Koffietafel Markant Bravo elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Koffietafel Markant Bravo. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen