Ruby Fires

✓ Ruby Fires producten voor de laagste prijs ✓ Uitgebreide collectie Ruby Fires

Ruby Fires, decoratieve sfeerhaarden van topkwaliteit

Ruby Fires is een wereldwijd toonaangevende trendsetter op het gebied van sfeerhaarden. Dit ongekende succes had Willem Kos waarschijnlijk niet verwacht toen hij dit merk eind vorige eeuw vanuit zijn winkel in Haarlem lanceerde. Hij kreeg het patent op de door hem gecreëerde keramische brander die binnen no time de internationale sfeerhaardenmarkt veroverde. Inmiddels heeft de sfeerhaarddesigner het hoofdkantoor in Broek op Langedijk en fabrieken in zowel Europa als Azië. Uiteraard ontbreken deze enorm populaire sfeerhaarden van Nederlandse makelij niet aan het veelzijdige assortiment van Zitmaxx Wonen.

Haarden zonder rookkanaal

De populariteit van deze sfeerhaarden is niet in de laatste plaats te danken aan het gegeven dat je geen rookkanaal in je woning nodig hebt. Hierdoor kan ieder huishouden volop genieten van de schitterende ambiance die deze sfeerhaarden te bieden hebben. Bovendien behoren roetvorming en rookgassen hiermee tot de verleden tijd.

Bio ethanolhaarden: veilig en schoon

Bio ethanolhaarden zijn een uitstekend voorbeeld van deze veilige en schone sfeermakers. Bio ethanol is een zuivere en betaalbare brandstof en wordt in deze sfeerhaarden ontstoken door keramische branders, die door Ruby Fires ontwikkeld en gepatenteerd zijn. Niet voor niets worden bio ethanolhaarden als dé haarden van een duurzame toekomst beschouwd. Bij Zitmaxx Wonen hebben we dan ook een ruime keuze aan deze sfeerhaarden samengesteld, waarbij ook bio ethanoltuinhaarden aan ons assortiment zijn toegevoegd.

Elektrische haarden en waterdamphaarden

Naast de bio ethanolhaarden behoren ook elektrische haarden en waterdamphaarden tot de indrukwekkende sfeerhaardencollectie van Ruby Fires. Het enige dat je bij deze haarden nodig hebt is een stopcontact. De uitstralingsintensiteit kun je zelf bepalen door de bijgeleverde afstandsbediening. Daarbij zijn de realistische vuur- en rookeffecten niet van die van een traditionele haard te onderscheiden. Bovendien kun je door de grote diversiteit aan schouwmogelijkheden voor iedere interieurstijl een bijpassende schouw bij ons vinden. Breng ook een bezoek aan de Zitmaxx Wonen showroom van 15.000 m2 in Ter Aar en stel je eigen sfeerhaardcombinatie samen.