Ronde salontafel
✓ Ronde salontafel voor de laagste prijs ✓ Uitgebreide collectie ronde salontafels
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 7

Creëer met een ronde salontafel een eyecatcher van formaat

Door een ronde salontafel aan je woonruimte toe te voegen creëer je een fraaie eyecatcher in je interieur. Dat is dan ook precies de reden waarom je bij Zitmaxx Wonen volop keuze hebt in diverse soorten. Daardoor durven wij je te garanderen dat onze tafels perfect matchen met je woonlook. Ongeacht, of je nu een moderne, een klassieke of een landelijke interieurstijl hebt. Op onze site filter je eenvoudig de specifieke eigenschappen waaraan jouw ideale tafel moet voldoen. Denk hierbij aan de afmetingen, maar ook aan de vormgeving en de materiaalsoorten.

Een ronde salontafel voor elk budget

Een andere filteroptie in ons keuzemenu is de prijs. Voor elk budget heeft Zitmaxx Wonen namelijk een ruime keuze aan de ronde salontafel. Vergeet daarbij zeker niet om een kijkje te nemen op onze outlet pagina. Hier voegen wij regelmatig de mooiste meubelstukken aan toe waaronder salontafels in alle soorten en maten. Ook op deze pagina kun je filteren op prijs, kleur en materiaalsoort zodat je snel de voordelige tafel vindt waar je naar op zoek bent. Wil je je gewenste tafel liever eerst in het echt bekijken? Kom dan langs bij onze woonwinkel in Ter Aar (Zuid-Holland).

Salontafels die je woonlook perfect aanvullen

In nagenoeg elke woonruimte fungeren salontafels als eyecatcher. Dit heeft er uiteraard alles mee te maken dat bijvoorbeeld een ronde salontafel centraal wordt opgesteld. Daardoor is het des te belangrijker dat de tafel naadloos aansluit op je woonlook. Zo kun je bij ons onder meer kiezen voor tafels met een metalen poot die je trendy interieurstijl extra accentueren. Daarnaast kun je ook voor een klassieke of landelijke woonlook te kust en te keur aan salontafels in een bijpassende stijl Denk dan bijvoorbeeld aan een ronde salontafel of tafelset die volledig van hout is gemaakt. Deze zijn bij Zitmaxx Wonen verkrijgbaar in diverse houtkleuren.

Terug naar boven