Rom

✓ ROM meubelen voor de laagste prijs ✓ Uitgebreide collectie ROM

Je persoonlijke droombank van ROM

Opgericht in 1961 is ROM een betrouwbaar Belgisch familiebedrijf in de meubelbranche. Vandaag de dag werken er circa 900 medewerkers verspreid over maar liefst 4 productielocaties. Deze meubelspecialist is ongekend succesvol in binnen- en buitenland. Jaarlijks worden er wereldwijd ruim 30.000 schitterende zitmeubelen verkocht. Met toonaangevende en unieke meubelconcepten creëren de ontwerpers van ROM voor iedereen zijn of haar persoonlijke droombank. Er wordt ingespeeld op een grote diversiteit aan voorkeuren waardoor aan nagenoeg alle individuele wensen wordt voldaan. Comfort, design, functionaliteit en kwaliteit voeren hierbij de boventoon in een breed scala aan banken en relaxfauteuils. Ontdek en ervaar het nu zelf bij Zitmaxx Wonen.

Prachtige kwaliteitsbanken

Stuk voor stuk een lust voor het oog, deze fantastische banken van ROM. Voor ieder interieur is er een eyecatcher van formaat te vinden. Maar daar blijft het niet bij. Je kunt bijvoorbeeld je loungebank, je 3-zitbank of je u-bank geheel naar eigen voorkeur samenstellen. Zo kan Loungebank Bugatti optioneel voorzien worden van een relaxsysteem en ook bepaal je zelf de uitvoering. Ditzelfde geldt voor de bekleding en de kleur. Tal van stofvarianten en even zoveel ledersoorten in iedere gewenste kleur of kleursamenstelling. En wanneer je eenmaal op een ROM bank gezeten hebt, weet je precies wat er met kwalitatief hoogstaand zitcomfort bedoeld wordt.

Pure ontspanning in relaxfauteuils

Naast de grote diversiteit aan banken heeft ROM ook topkwaliteit fauteuils aan de collectie toegevoegd. Ook bij deze relaxfauteuils heb je ongekend veel keuze in samenstelling, kleur- en materiaalsoorten. Bovendien komen veel van deze fauteuils uit dezelfde lijn als de banken. Dit betekent dat je met beide, de bank en een of meerdere fauteuils, een prachtig geheel in je woonruimte kunt creëren. Het mooie aan dit meubelmerk is daarbij, dat je zelf bepaalt of en in welke mate de accentverschillen in beide meubelstukken vormgegeven moeten worden.