Recor NV Meubelen
✓ Recor NV Meubelen voor de laagste prijs ✓ Uitgebreide collectie Recor NV

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Recor

Prachtige houten meubels waar het vakmanschap vanaf straalt: dat is wat Recor je biedt. Alle meubels van Recor zijn stoer en robuust, hebben een eigentijdse uitstraling en bieden je een zeer hoge kwaliteit. Je denkt natuurlijk: dat komt met een prijs. Dit is het gebied waarop dit merk pas echt verrast en waarom het ook zo’n populair merk is bij Zitmaxx Wonen: alle meubels zijn bijzonder betaalbaar. Sterker nog: het merk behoort tot de meer betaalbare merken in onze collectie, maar biedt desondanks een kwaliteit waar je u tegen zegt. Deze prachtige houten meubels staan bij steeds meer mensen thuis. Bekijk de collectie en je zult absoluut begrijpen waarom.

Recor biedt altijd kwaliteit en design tegen verrassende prijzen

Het is niet ongebruikelijk dat de meubels van Recor tientallen tot soms wel honderden euro’s voordeliger zijn dan mensen denken. Hoe zij dit doen, is hun geheim, maar aan de kwaliteit merk je het nooit, want die is boven elke twijfel verheven. Met hun recente collecties toont Recor aan een fijn neusje te hebben voor trendy design, zonder dat dit gevoelig is voor verdere modegrillen. De aansprekende designs passen in het interieur van veel mensen en zorgen altijd voor een behoorlijke upgrade. Investeren in deze meubels is een haalbare manier om weer helemaal gelukkig te worden met je interieur.

Ervaar zelf de kwaliteit

Zie je meubels van Recor in onze webshop die je graag wilt bestellen? Dat kan direct. Bestellen is snel, makkelijk en veilig. Op onze website staan alle voorwaarden helder vermeld. Online kopen biedt je dezelfde zekerheden en voorwaarden als kopen in de winkel. Wil je de prachtige meubels eerst zelf zien? Kom dan naar onze 15.000 m2 grote showroom vol wooninspiratie. Je kunt hier zelf de collecties bekijken en de geweldige kwaliteit ervaren. Heb je vragen? Dan is er altijd een interieuradviseur in de buurt om je te helpen.
Terug naar boven