PTMD collection

✓ PTMD collection voor de laagste prijs ✓ Uitgebreide collectie PTMD

Wereldse sferen met de PTMD Collection

De stylisten van PTMD Collection halen hun inspiratie van over de hele wereld. Al sinds 1992 heeft dit designmerk een grenzeloze passie voor innovatieve interieurdecoratie en puur vakmanschap. Hierbij wordt samengewerkt binnen een hecht netwerk van creatieve ontwerpers en professionele detaillisten. Iedere keer weer weten de collecties van PTMD te verrassen in de huiskamer. Dit doet het bedrijf door het vervaardigen van onder andere unieke meubels en decoratie. Nieuwgierig geworden? Kom dan naar de Zitmaxx Wonen winkel in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn), of laat je inspireren op onze website.

Meubilair met authentieke look

Doordat PTMD de hele wereld over reist, weet dit stijlmerk als geen ander de ware uitstraling van een land of regio in het meubilair te verwerken. Het resultaat is dat jij deze authentieke look aan je interieur kunt toevoegen. Wie wil dat nu niet? Zo biedt de Noba Oak serie tal van prachtige meubelstukken in de vorm van bloemenzuilen en bijvoorbeeld het Dressoir Acacia Wood. De details van dit dressoir zijn werkelijk een lust voor het oog. Denk hierbij aan natuurlijke houtverbindingen en lijnen. Het houtwerk is glad geschuurd en afgewerkt met krachtig PU lak.

Unieke eetkamerstoelen

Naast de wereldse tafels en fauteuils uit de PTMD Collection heeft dit meubelmerk ook unieke eetkamerstoelen in het assortiment. Iedere interieurstijl is hierin ruim vertegenwoordigd. Daarbij heb je allereerst de keuze uit eetkamerstoelen met armleuning of zonder armleuning. Dit is echter nog maar het begin van het enorme keuzepallet dat de PTMD Collection je te bieden heeft. Zo kun je ook kiezen voor de optie met wieltjes of zonder. Daarnaast kun je te kust en te keur aan materiaalsoorten, te weten stof, rundleder, kunstleder, kunststof en zelfs hout en metaal. Om het geheel te completeren heb je bovendien de keuze uit een eetkamerstoel met of zonder relaxfunctie.