Kleuren en bekleding
Je hebt nog geen kleur gekozen

#{category_name} #{fabric_name}


#{fabric_price} #{fabric_type}
Plasmameubel Manhattan van het merk B&B is verkrijgbaar in diverse kleuren eiken hout.

Aanvullende Informatie - TV meubel Manhattan

Merk B&B
Garantie 5 jaar
Materiaal Eiken, Hout
Breedte 200 cm
Diepte 50 cm
Hoogte 56 cm
Levertijd 16-20 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 28 december 2016 stelde Truus Römers de vraag:

Wat is de donkerste houtkleur waarin deze kast gemaakt kan worden?

Wij zoeken nl. een donker antraciet kleurige kast. Deze kast is erg mooi maar voldoet niet aan onze kleurstelling.
Groet Truus

Antwoord van Zitmaxx: Beste Truus, Plasmameubel Manhattan kan in de kleur Mocca Black geleverd worden. Bij dit TV-dressoir Tango is de buitenrand uitgevoerd in deze kleur.
Op 3 oktober 2016 stelde Jessy Kuijpers de vraag:

Goedemorgen, Kunt u mij vertellen of het tv meubel manhattan ook bij jullie in de showroom te zien is? en zo ja in welke kleur deze er staat? Wij zoeken een goede kleur hout i.v.m. onze houten eettafel en zouden dus graag alle houtsoorten willen bekijken. Heeft u mogelijk iets van stalen in de winkel? Of zijn alle kleuren in de winkel aanwezig? (maakt niet uit als dit op andere meubels zijn als we de kleuren maar kunnen zien). Alvast bedankt!

Antwoord van Zitmaxx: Beste Jessy, Dressoir Manhattan is bij ons in de showroom te zien, en staat hier in de kleur Desert. Van alle andere kleuren hebben wij stalen. Vaak zijn de kleuren ook op andere meubels te zien.
Op 3 januari 2016 stelde Patrick Monkel de vraag:

Goedemorgen, Ik ben erg geïnteresseerd in dit meubel, maar max. 5 maanden (bijna een half jaar!) levertijd is wel heel erg veel. Is dit de tijd die aangehouden moet worden of gaat dit doorgaands sneller? Ik hoor het graag. Groet, Patrick

Antwoord van Zitmaxx: Beste Patrick, de levertijd bij het plasmameubel Manhattan is inderdaad erg lang. Gemiddeld gezien is de levertijd van dit meubel 4 maanden.

3 Artikel(en)

Plasmameubel Manhattan

In diverse uitvoeringen + kleuren
1149,-
Of bekijk in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Plasmameubel Manhattan elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Plasmameubel Manhattan. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen