Paul Neuhaus

✓ Paul Neuhaus meubelen voor de laagste prijs ✓ Uitgebreide collectie Paul Neuhaus

Paul Neuhaus: stijlvol licht in de duisternis

Met de Paul Neuhaus verlichting ben je verzekerd van zowel een stijlvolle lichtsfeer als hoogwaardige lampkwaliteit. Het Duitse bedrijf is in 1962 opgericht en heeft zich sindsdien continu toegelegd op innovatie en verrassing op verlichtingsgebied. Dit doet Paul Neuhaus door telkens een nieuwe lampencollectie op de markt te brengen die is vormgegeven volgens de laatste interieurtrends. Het bedrijf wil met de verschillende lampsoorten een gevoel van fascinatie teweeg brengen en een impuls geven iets te gaan ondernemen. Bij Zitmaxx Wonen kun je door de diverse varianten van dit unieke lichtmerk zelf ervaren dat het bedrijf hierin geslaagd is.

Verlichting voor aan het plafond

Of je nu zoekt naar spotjes, die ene opvallende hanglamp of een prachtige plafonnière, met het Zitmaxx Wonen assortiment van dit lampenmerk slaag je gegarandeerd. Met hanglamp Jola en plafonnière Jola haal je bijzondere blingbling blikvangers in huis die je nergens anders tegen zult komen. Liever iets minder opvallends aan het plafond? Hanglamp Shade past in ieder interieur. Dit komt niet in de laatste plaats door de diverse kleuren waarin deze hanglamp verkrijgbaar is. Ook voor mooie spotjes ben je bij ons aan het juiste adres. Functioneel gecombineerd met stijl omschrijft deze lichtelementen het beste. Daarnaast worden eveneens de plafonnieres stuk voor stuk door stijl en uniekheid gekarakteriseerd.

Volop keuze in lampmaterialen

Afhankelijk van je interieurstijl ben je misschien op zoek naar een metalen lamp of bijvoorbeeld een glazen lamp. Sommige interieurstijlen geven de voorkeur aan een combinatie van verschillende materiaalsoorten. Hier weet deze lampencollectie doeltreffend op in te spelen. Zo is de voet van tafellamp Futura van metaal gemaakt en de lichtgevende elementen van glas. Het resultaat is een schitterende lichtverdeling die ieder trendy interieur vervolmaakt. Ook heeft Paul Neuhaus de nodige aandacht geschonken aan lampen met een natuurlijke uitstraling. Met de houten vloerlamp Abuja creëer je binnen iedere landelijke inrichting een indrukwekkende sfeervolle ambiance.