Opbergkast Mex van het merk Eleonora is een stoere kast met een industrieel uiterlijk. Deze kast beschikt over 1 grote deur. De kast zelf is van Manghout gemaakt en heeft stalen poten.
Opbergkast Mex is een van de meubelen uit de ruime Eleonora collectie.

Korte info over het mangohout:
De mango boom groeit in een relatief korte periode erg hoog en de stam heeft vaak een flinke diameter waardoor hij uiterst geschikt is voor de meubelindustrie. Men ziet het nu als een van de belangrijkste meubilair materialen voor de toekomst. Het kan niet vergeleken worden qua structuur met andere houtsoorten zoals eiken, teak of grenen hout en ieder meubelstuk is uniek. Het heeft een fijne nerf met een prachtige warme vlam tekeningen in diverse kleurschakeringen.

Aanvullende Informatie - Opbergkast Mex | 22724

Merk Eleonora Meubelen
Garantie 5 jaar
Materiaal Hout, Mango, Metaal
Gemonteerd Ja
Breedte 66 cm
Diepte 40 cm
Hoogte 197 cm
Levertijd 3-6 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren
Stel een vraag

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Opbergkast Mex

Gratis verzending
749,-
Of bekijk in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

Altijd bereikbaar

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Opbergkast Mex elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag offerte aan

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Opbergkast Mex. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen