Bezig met ophalen kleur opties... Bezig met ophalen kleur opties...
Fauteuil Ripley van het merk Chloé is leverbaar in diverse kleuren en materialen. Bij deze fauteuil zijn diverse kleuren houten poten mogelijk.

Zitcomfort van dit bankstel

zacht
hard

Aanvullende Informatie - Fauteuil Ripley

Merk Chloé
Garantie 5 jaar
Type Poot Hout
Materiaal Kunstleder, Stof
Breedte 75 cm
Diepte 77 cm
Hoogte 99 cm
Hoogte Armleuning 59 cm
Zitdiepte 52 cm
Zithoogte 48 cm
Levertijd 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Art stelde de vraag:

Klopt de aangegeven diepte? Is hij maximaal 77cm diep? Ik heb nl. maar beperkt de ruimte en wil zeker weten dat het diepste punt niet langer is dan 77 cm inclusief de uitstekende/niet rechte rugleuning. (Dus de gehele diepte van het begin tot het einde van de stoel. De rugleuning loopt boven iets uit, vandaar mijn vraag. Kunt u dit voor mij na meten? Alvast hartelijk dank!

Antwoord van Zitmaxx: Beste Art, Oorstoel Ripley heeft een totale diepte van 76 cm, gemeten vanaf het diepste punt bij het bovenste gedeelte van de fauteuil.

1 Artikel(en)

Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Oorstoel Ripley elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Oorstoel Ripley. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen