Natural Leather Wax & Oil set bevat 150ml Natural Leather Wax en 150ml Naturel leather cleaner (Wax it en Clean it). Je krijgt er ook een spons en een doek bij om de producten te kunnen aanbrengen. Met deze set heb je dus direct alles in huis om je leder te reinigen, beschermen, voeden en opfrissen! Natural Leather Wax is speciaal ontworpen voor natuurlijke leersoorten die afgewerkt zijn met een olielaag of waslaag. Natural Leather wax voedt het leder, biedt enige bescherming en herstel de olie- en/of waslaag. Bovendien krijgt het leder weer een verzorgd en fris uiterlijk. Natural Leather Cleaner is speciaal ontworpen voor leder met een open structuur, eventueel voorzien van een olie- en/of waslaag. Natural Leather Cleaner is tevens geschikt voor geschuurd leder zoals nubuck, suede, en pilotenleder.

Gebruiksaanwijzing: Probeer het altijd eerst uit op een onopvallende plek. Reinig het leder eerst met de leather cleaner alvorens de leather wax te gebruiken. Breng Natural Leather Cleaner aan op de spons. Knijp eerst een paar keer in de spons totdat er schuim ontstaat. Vervolgens reinig je het leder met licht draaiende bewegingen. Na de behandeling het leder droogwrijven. Daarna breng je de Natural Leather Wax aan op de doek en wrijf je het oppervlak met licht draaiende bewegingen egaal in. Laat dit enkele minuten drogen. Wrijf daarna het oppervlak rustig na met een schoon deel van de doek. Bij onvoldoende resultaat de behandeling herhalen. Voorkom overdosering om kringvorming te voorkomen. Let op! Leder met een velours- of geschuurd effect na behandeling direct naborstelen (opruwen) en na droging inspuiten met een geschikt beschermingsmiddel.

Advies: verzorg het leder elke 3 tot 4 maanden

Aanvullende Informatie - Onderhoud Leder wax & Oil 2x 150ml

Merk Zitmaxx Wonen
Levertijd 1-2 werkdagen

Vraag en antwoord

Annuleren
Stel een vraag

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Onderhoud Leder wax & Oil

Gratis verzending
26,95
Of bekijk in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Onderhoud Leder wax & Oil elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Onderhoud Leder wax & Oil. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen