Universele verzorgingsset op waterbasis voor het reinigen, onderhouden en beschermen van leder. Dermatologisch en allergologisch getest. De set bestaat uit een fles Leder Beschermer, een fles Leder Reiniger een poetsdoek en een spons . 2x 150 ML. Deze producten zijn geschikt voor alle leersoorten, behalve voor Nubuck, Suède of Pilotenleder.

Advies: verzorg het leder elke 3 tot 4 maanden

Aanvullende Informatie - Onderhoud Leder

Merk Zitmaxx Wonen
Levertijd 1-2 werkdagen

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Fam Tan stelde de vraag:

Wij hebben net een Viborg Germany Comfort gekocht, stof cat 8 Bull 28 Cognac. Wat is hier de beste onderhouds/wasset voor? U verkoopt verschillende complete onderhoudssets voor banken, maar welke is in ons geval de beste set om te kopen op uw website? Met vriendelijke groet, familie Tan, Schiedam (bank is afgelopen vrijdag binnengekomen: we zijn erg tevreden)

Antwoord van Zitmaxx: Beste Fam Tan, De bank Viborg met de stof Bull Cognac 28 kan het beste behandeld worden met het onderhoud Textile en Leather Protector. Hiermee behandeld u de bekleding van de bank tegen alles wat erop valt op basis van water, vet en olie. 1 spuitbus is goed voor 3 volledige zitplaatsen.

1 Artikel(en)

Onderhoud Leder Bescherming & Protection - Midi

Gratis verzending
26,40
Of bekijk in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Onderhoud Leder Bescherming & Protection - Midi elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Onderhoud Leder Bescherming & Protection - Midi. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen