Neo Style

Banken van hoge kwaliteit.

Over NEO-STYLE

NEO-STYLE draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Door intensieve controles van de geleverde grondstoffen, de 100% tussen- en eindcontroles en een rode draad van continu verbeteren kan het bedrijf optimale kwaliteit waarborgen.

Dankzij jarenlange ervaring bereikt NEO-STYLE de ideale combinatie tussen enerzijds de internationaal voorgeschreven normen en anderzijds de verwachtingen van de klant. Door in te zetten op innovatie, duurzaam ondernemen en een constante verbetering van het productieproces staan de banken en fauteuils van NEO-STYLE stuk voor stuk garant voor een zeer hoge kwaliteit en probleemloos, jarenlang zitcomfort. Bij elk geleverd product wordt er naast een uitgebreide informatiebrochure ook een uniek kwaliteitslabel toegevoegd. 

Alle testen aangaande stoffen, leders en schuim worden intern bij NEO-STYLE door ervaren en gekwalificeerd personeel uitgevoerd. Servicegevallen kunnen hierdoor preventief opgevangen worden. Naast de gewaarborgde kwaliteit kunnen wij als afnemer van NEO-STYLE banken en jij als klant steeds beschikken over de nodige service. NEO-STYLE gaat zelfs een stap verder. Door het systematisch integreren van een milieuzorgsysteem biedt NEO-STYLE vergaande innovatie én excellent ondernemerschap!