Momo Rugs (97)

  • Standaard 5 jaar garantie
  • 15.000 m² winkel
  • Scherpste prijzen in de markt

Momo tapijten: hoogwaardige tapijten voor een voordelige prijs

Momo is een Nederlands bedrijf met een grote passie voor tapijten. Volgens hen hoeft een mooi ontwerp niet duur te zijn. Ook hebben zij een ruime selectie van vloerkleden. Of je nu iets tijdloos of klassieks zoekt of juist een ontwerp dat modern of trendy is. Momo heeft altijd iets dat eruit springt. De luxe tapijten van Momo zijn ook nog eens erg betaalbaar. Ontdek hun opvallende en eigentijdse ontwerpen op onze website.

Momo: het geheim zit hem in het ontwerpproces

Een goed ontwerp is waar het allemaal begint en Momo weet dat. Ze werken daarom intensief samen met Nederlandse en internationale ontwerpers die naam hebben gemaakt. Een ontwerp begint vanuit verschillende ideeën die voort kunnen komen uit de mode, maar ook andere culturen. Vervolgens zorgt een ervaren designteam dat het idee tot leven komt in een bijzonder product. Uitmuntende ambachtslieden die technieken beheersen zoals tuften, weven en knopen maken er een uniek tapijt van. En voor de productie maakt Momo gebruik van natuurlijke garens, zoals wol, katoen, linnen, jute en zijde.

Een collectie die groeit en bloeit

De collecties van Momo hebben een rijke verscheidenheid qua vorm en ontwerp en zijn daarom erg in trek. Ze hebben voor ieder wat wils en dat zie je terug in de tapijten die wij aanbieden bij Zitmaxx Wonen. Zo hebben wij tapijten van wol of handgeweven vloerkleden die ook nog eens makkelijk te onderhouden zijn.

Bestel je Momo Rugs bij Zitmaxx Wonen

Bij Zitmaxx Wonen hebben wij de beste deals wat Momo tapijten betreft. Bekijk ons assortiment en onze exclusieve aanbiedingen. Je ontdekt koopjes die je nergens anders zult vinden. Bij ons is het zo bestelt en heb je het zo in huis. Browse op onze onlineshop en zoek het tapijt uit dat bij je past of kom langs in onze vestiging in Ter Aar.

Terug naar boven